Ana SayfaDedikoduHadise'den Konserinde Şaşırtan Hamle

İlgili Postlar

Hadise’den Konserinde Şaşırtan Hamle

İş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise’den konserinde sürpriz hamle geldi. Ünlü şarkıcı sır gibi sakladığı nişan fotoğraflarını konserinde ilk kez ekrana yansıtarak, hayranlarına sürpriz yaptı.

Hadise Yüzüğü Kasadan Çıkardı!

Ünlü şarkıcı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.

Hadise, gazetecilerin nişan töreni hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı. Parmağındaki alyans ve pırlanta yüzüğünü gizlemeye çalışan Hadise, “Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan’ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz” dedi.

Hadise, bir süredir aşk yaşadığı işinsanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

İşinsanı önceki akşam ise babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise’nin Göktürk’teki evine gidip ünlü şarkıcıyı anne Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Nişan töreninde ise çift, tüm gelenekleri yerine getirdi.

Hadise Kimdir?

Hadise’nin yaptığı sosyal medya paylaşımları sevenlerden de büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa süre içinde binlerce beğeni alırken bazı takipçileri yüzüğü saklamaması gerektiğini de dile getirdi.

Hadise Harbiye’de Konser Verdi

Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Törenden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalattığı konuşulan ünlü şarkıcı, önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda konser verdi.

Hadise’den Konserinde Şaşırtan Hamle

Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” adlı şarkısını seslendirdi. Konser alanında romantizm rüzgarları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından fotoğraflar yansıtıldı. Hadise’nin bu sürprizi dinleyicilerini heyecanlandırırken, o anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

Evlilik Tarihini Öne Çeken Hadise’ den Sürpriz Hamilelik Açıklaması!…

Ardından konserin ikinci yarısının başında Hadise’nin özel olarak hazırlattığı video da dev ekranda yayınlandı.

Şarkıcı, metnini de kendi yazdığı videoda sevenlerine, “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol; hayat böyle bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü.” sözleriyle seslendi.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler