Ana SayfaDedikoduZerrin Özer: Adımdan Kimse Faydalanmasın

İlgili Postlar

Zerrin Özer: Adımdan Kimse Faydalanmasın

Köpeğinin ölümünden sonra zor günler yaşayan usta sanatçı Zerrin Özer, Magazin D programında vasiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer “Adımdan kimse faydalanmasın” dedi. İşte ünlü sanatçının o açıklamaları;

Köpeğini Kaybetmek Onu Çok Üzdü

Hayvan sevgisiyle tanınan şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda Hurma isimli köpeğini kaybetmesiyle yıkılmıştı. Özer, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Hurma ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ünlü sanatçı, paylaşımına; “Çok sevdiğim oğlum, her şeyim, Hurma’mı kaybettim! Allah’ım nasıl bir acıdır bu… Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim…” notunu düşmüştü

İntihar Haberlerinin Ardı Arkası Gelmedi!

64 yaşındaki Zerrin Özer, köpeğinin ölümünün ardından ‘intihar etti’ haberleriyle gündeme gelmişti. Kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye hastanesinde görüntülenen Özer’in acil müşahede odasındaki müdahale sonrası sedye üzerinde özel odaya alındığı görülmüştü.

Ünlü sanatçının, 10-15 tane ilaç içip, intihar ettiği bu nedenle hastanelik olduğu iddialarına menajeri Haluk Şentürk’ten yalanlama gelmişti.

“Sağlık Durumum İyi”

Şentürk açıklamasında, “15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeği Hurma’nın ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar söz konusu değil. Sağlık durumu iyi” ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika!.. Zerrin Özer Hastaneye Kaldırıldı…

Zerrin Özer: Adımdan Kimse Faydalanmasın

Yaşadıklarından sonra bir süredir ekranlardan uzak kalan sanatçı, son olarak Magazin D programına konuştu.

Özer vasiyetine dair açıklama yapıp, mezarının başında ‘Little Girl Blue’ şarkısının çalınmasını istediğini söyleyerek; “Bu şarkının içine bütün hayatımı sığdırıyorum” şeklinde konuştu.

Şarkıcı, vefat ettikten sonra kimsenin ‘Zerrin’i anma gecesi’, ‘Zerrin filmi’, ‘Zerrin şarkıcı okulu’ gibi şeyler yapmasını istemediğini, yaşarken görmediği şeylerin öldükten sonra bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi.

Zerrin Özer, “Ben vefat ettikten sonra benim adımdan kimseni faydalanmasını istemiyorum. Çünkü Zerrin Özer’i kimse bir yere getirmedi” ifadelerini kullandı.

Paylaşımıyla Gündem Olmuştu

Öte yandan Özer, Instagram hesabından yaptığı, “Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir” paylaşımıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

Bazı hayvanseverler, “Keşke duygularınızı dile getirirken en sadık dostlarımızı aşağılayacak ifadeler kullanmasaydınız. Çünkü hiç hak etmiyorlar, tüm kötülük insanlardan geliyor” yorumunu yapınca, sanatçı özür dilemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler