Ana SayfaÜnlülerEbru Polat’tan Sevgilisi İçin “Asgari” İtirafı

İlgili Postlar

Ebru Polat’tan Sevgilisi İçin “Asgari” İtirafı

Müzik alanında başarılı çalışmalara imza atan ve gelirleriyle gündem olan Ebru Polat  aşk hayatına dair sürpriz bir itirafta bulundu.

Avukat olmasına rağmen müzik kariyerini başlatan ve kısa sürede şöhret basamaklarını tırmanan Ebru Polat, şu dönemlerde kariyerinin en parlak dönemlerinden birisini yaşıyor. Müziğin ardından güzellik merkezleri ve kozmetik firmasıyla adından her alanda söz ettiren ünlü isim, yaptığı yeni açıklama ile magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Ebru Polat: Sevgilim Asgari Ücret Kazanıyor

Geçtiğimiz hafta aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yapan şarkıcı, özel hayatının çok kötü gittiğini, çok seçici olduğunu söylemişti. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Ebru Polat yeni açıklamasında ise aşk hayatında birinin olduğunu söyleyerek sürpriz yaptı. Bahçeşehir’de bir mekanda sahne alan şarkıcı sahne öncesinde özel açıklamalar yaptı.

Ebru Polat’tan Sevgilisi İçin “Asgari” İtirafı
Ebru Polat’tan Sevgilisi İçin “Asgari” İtirafı

Erkeklerin estetik operasyonlarına güzellik merkezi olan birisi olmasına rağmen çok sıcak bakmadığını söyleyen Ebru Polat,  “Ben sade erkek seviyorum. Ufak dokunuşlar olabilir tabii ki ama her şey kararınca olmalı” dedi. 40 yaşındaki isim, birlikte olacağı erkekte gelir durumuna bakmadığını ve bunun önemli olmadığını da söyledi. Bu konuda samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı,  “Fakir bir erkekle de beraber olurum, benim param var. Zaten şu anki sevgilim asgari ücretle çalışıyor, önemli olan tek şey karakter” diyerek birisi ile aşk yaşadığını ve sevgilisinin asgari ücretle çalışan birisi olduğunu da itiraf etti.

Güzellik salonu ve kozmetik firmasıyla ilgili geçtiğimiz dönemlerde açıklamalarda bulunan ünlü isim, tek bir günde şampuan kazanının 40 bin TL olduğunu söylemişti. Satışlarına devam eden şarkıcı, gelir durumunun iyi olduğunu bir kez daha vurguladı. Ebru Polat’ın açıklamaları sonrasında aşk yaşadığı kişi merak edilse de ünlü isim bu konuda açıklama yapmaktan kaçındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler