Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Kızı Elay'ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

İlgili Postlar

Aslı Enver Kızı Elay’ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü hiç paylaşmamıştı. Ünlü isim ilk kez kızını yüzünün fotoğrafını paylaştı.

Temmuz ayında kızı Elay ile buluşan ve sorunsuz bir doğum süreci yaşayan Aslı Enver, kızının yüzünün fotoğrafını ilk kez paylaştı. Uzun zamandan beri doğum süreci nedeniyle gözlerden uzak bir yaşam süren Aslı Enver, zamanının büyük bir kısmını çocuğuyla geçiriyor. Berkin Gökbulak ile evliliğinden olan çocuğuyla mutlu bir yaşam sürdüğünü söyleyen ünlü oyuncu, kızının şirin fotoğraflarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Aslı Enver Kızı Elay'ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı
Aslı Enver Kızı Elay’ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

İşte Aslı Enver’in Kızı Elay’ın İlk Fotoğrafı

Aslı Enver’in kızı Elay’ın fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi görürken pek çok ünlü isim de bu duruma kayıtsız kalmadı.  Fotoğrafı görenler bebeği Aslı Enver’den daha çok baba Berkin Gökbulak’a benzetti. Gupse Özay, Ezgi Mola, Pelin Öztekin, Hande Erçel ve Burçin Terzioğlu gibi pek çok ünlü isim de fotoğrafa beğeni attı.

Aslı Enver Kızı Elay'ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı
Aslı Enver Kızı Elay’ın Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

2022’de Berkin Gökbulak İle Evlenmişti

Dizi ve filmlerdeki performansıyla Türkiye’nin en iyileri arasında gösterilen Aslı Enver, uzun bir süre ilişki yaşadığı Berkin Gökbulak ile 12 Kasım 2022 tarihinde evlenmişti. Bu evliliğinde kısa süre içerisinde hamile kalan Enver, 4 Temmuz 2023’te ise çocuğunu kucağına aldı. evlilik ve sonrasındaki doğum süreci nedeniyle herhangi bir projede yer almayan Aslı Enver, sadece küçük reklam filmlerinde rol almayı tercih etmişti. Oyuncunun önümüzdeki sezonda ekranlarda yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler