Ana SayfaDedikoduEbru Polat Avukatlığını Konuşturdu Kredi Kartını Çalan Hırsızı İz Sürerek Buldu

İlgili Postlar

Ebru Polat Avukatlığını Konuşturdu Kredi Kartını Çalan Hırsızı İz Sürerek Buldu

Ebru Polat Avukatlığını Konuşturdu Kredi Kartını Çalan Hırsızı İz Sürerek Buldu

Ebru Polat Kimdir?

Şarkıcı kimliğiyle tanınan güzel sanatçı aynı zamanda hukuk mezunu da olan popçu Ebru Polat‘ın geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki bir mağazada kredi kartı çalındı. Uzun araştırmalar sonrası hırsızı bulan Polat, mahkemenin yolunu tutmaya hazırlanıyor. Ebru Polat avukatlığını konuşturarak kredi kartını çalan hırsızı iz sürerek buldu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünü bitirip avukatlık ünvanını alan güzel şarkıcı Ebru Polat, alışveriş yaparken kredi kartını çaldırdı. Ebru Polat, hırsızı adım adım takip ederek buldu. Şarkıcı Ebru Polat, yaşadığı hırsızlık olayı sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Boşuna avukat olmadık” dedi. Ebru Polat, uzun uğraşlar sonucunda hırsızı bularak mahkemeye başvurdu.

Hırsızı Adım Adım Takip Etti

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda alışveriş yaptığı sırada kredi kartını çaldıran şarkıcı Ebru Polat, kredi kartının çalındığı farketmesinin ardından hemen hırsızın izini sürmeye başladı. Mağazaları teker teker gezen şarkıcı, kamera kayıtlarını inceleyip hırsız avına çıktı. Hukuk mezunu popçu, avukatlık kimliğine bürünerek uzun uğraşlar sonucu hırsızı buldu.

ebru-polat-avukatligini-konusturdu-kredi-kartini-calan-hirsizi-iz-surerek-buldu2

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü

“Biz boşuna avukat olmadık. Sen hayırdır ?”

Adım adım takip ederek kredi kartını çalan hırsızı bulan sanatçı Ebru Polat mahkemenin yolunu tutmaya hazırlanıyor, sosyal medya hesabından “Ve kredi kartımı çalan hırsızı buldum… Dedektif gibi iz sürdüm… Biz boşuna Avukat olmadık sen hayırdır? Videolu hali de var elimde, ev adresi, arabası vs. hepsi… Toplam 2 bin TL harcamış. Kredi kartınız çalınıyor ve şifresiz işlemde bu mağazalar hiç kimlik bile istemeden alışveriş yapılmasına izin veriyor.. Sizce bu nasıl olabiliyor? Yasal değil bu… ” diyerek mağaza çalışanlarına da isyan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler