Ana SayfaDedikoduHakan Hatipoğlu'ndan Cevap Gecikmedi!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan Cevap Gecikmedi!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi. Fazıl Say’ın bu mesajının altına Hakan Hatipoğlu, “Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı… Şaka gibi” notunu düştü. Sosyal medyada olay olan bu yazışmanın ardından kullanıcılar “Hakan’ı nasıl tanımazsın?”, “Fazıl Abi ayıp ettin” yorumlarını yaptı. Kısa bir süre sonra Hakan Hatipoğlu yazdığını sildi.Sosyal medyada olay olan bu yazışmanın ardından kullanıcılar “Hakan’ı nasıl tanımazsın?”, “Fazıl Abi ayıp ettin” yorumlarını yaptı. Kısa bir süre sonra Hakan Hatipoğlu yazdığını sildi. Yaşananların ardından Hakan Hatipoğlu’ndan cevap gecikmedi. Tüm merak edilenleri sizler için haberimizde derledik…

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say’a Öyle Bir Laf Çaktı ki!

Fazıl Say kimdir?

 

Çıkan haberlerin ardından Hatipoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“İlk olarak bu cümle ile sosyal medyada ben de insanların din, siyaset, spor gibi konularda ne kadar kolay linç edildiğini belirtmek istedim, buna açıklık getireyim.

“Bir anda bir cümle ile hafife alınmasın…”

Fazıl Bey’in bu soruyu normalce sorduğunu düşünsem, (-ki düşünmüyorum) ‘O zaman beni 2 yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki?’ derim. En azından 2 yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise bir reality show’a katıldık diye okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın.

“En azından insanım…”

Size bu yaz yaşadığımız bir olayı anlatayım; yazın Alaçatı’da kaldığımız otel sahibi, sevdiğimiz bir ablam, aile dostum, telefonunu hazırlayıp yarım saat çekindikten sonra bir kafede yan masasında oturan ve hayranı olduğu Fazıl Say’a yaklaşıp ‘Pardon, bir fotoğraf çekilebilir miyiz?’ diyor. Cevap, ‘Şuan olmaz malesef’ deyip yüzüne bile bakmıyor. Bunu neden anlattım; belki dünyaca tanınan bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır, bilen bilir. Bu dünyaya güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.” şeklinde açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler