Ana SayfaÜnlülerEbru Polat: 7 Aydır Bekliyorum!

İlgili Postlar

Ebru Polat: 7 Aydır Bekliyorum!

Yaptığı ani çıkışlar, sosyal medya paylaşımları ve giydiği cesur kıyafetler ile her daim magazin basınında yer alan Ebru Polat, muhabirlerin sorularını cevapladı. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, 7 aydır ne bekliyor? Kadın erkek ilişkileri hakkında ne düşünüyor? Yeni single çıkartmayı düşünüyor mu? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Ebru Polat Pazar Günü Bodrum’u sallayacak!

Kendisini Görüntüleyen Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı

Yaptığı ani çıkışları, sosyal medya paylaşımları, düzgün fiziği ve cesur kıyafetleri ile magazin basınında devamlı yer alan Ebru Polat, kız arkadaşı ile birlikte gittiği bir alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını cevapladı.

Ebru Polat fake hesaba geçmeyi unutunca sosyal medyanın diline düştü

Akşam Sendeyiz Kraliçe

Milliyet’in haberine göre Ebru Polat, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı ‘Akşam Sendeyiz Kraliçe’ ile sevenleriyle buluşmaya hazırlandığını söyledi. Hafta sonu üç ayrı ilde konser vereceğini belirten şarkıcı, “Çok şükür konserlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu konser maratonu içerisinde yeni şarkımı da yazdım ve bitirdim. Önümüzdeki haftalarda dinleyicilerle buluşacak inşallah” açıklamasında bulundu.

Ebru Polat Kimdir?

Yeni Kraliçeniz Geliyor

“Yeni kraliçeniz geliyor” diyen Ebru Polat, yeni şarkısına son derece güvendiğini ve hak edeceği değeri bulacağını sözlerine ekledi. Güzel şarkıcının giydiği iddialı ve şık kıyafeti dikkatlerden kaçmadı.

Aşk evliliği yapmayı tercih ettiğini belirten Ebru Polat, “Yedi aydır yüzük bekliyorum ama adamın gelesi yok. Ben de artık vazgeçeceğim. Aşk evliliğini tercih ederim ama adamlar mutlaka aldatıyor” şeklinde konuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler