Ana SayfaÜnlülerÜnlü Yazardan Ebru Yaşar'a Ağır Sözler!

İlgili Postlar

Ünlü Yazardan Ebru Yaşar’a Ağır Sözler!

Ünlü yazardan Ebru Yaşar’a ağır sözler! Hangi yazar Ebru Yaşar’ın daimi olarak kocasının parasıyla haber olmasını köşesinde yazdı? Sert sözlerle itham ettiği Ebru Yaşar’ı kime benzetti? Ünlü şarkıcı bu haber karşısında ne tepki verecek? İşte haberimizin tüm detayları…

Ebru Yaşar Eşi İle Birlikte Balık Keyfinde!

Varlığı en Büyük Hediyem

Önceki gün, eşi Necat Gülseven’in organize ettiği sürpriz bir partiyle doğum gününü kutlayan Ebru Yaşar; mekandaki bütün ayrıntıları magazin muhabirleri ile paylaşmıştı. Partide eşi, kendisi ve çocuklarının fotoğraflarının olduğu 4 katlı pastayı kesen Yaşar, dilek tuttuktan sonra eşi Necat Gülseven’e sarılarak teşekkür etti. Eşinin doğum gününde ne hediye aldığı ile ilgili olarak ise cevap vermeyip, “Onun varlığı en büyük hediyem” demekle yetindi.

Sosyal medyada ve basında sık sık eşinin kendisine yaptığı jestler ve sürprizler ile gündem olan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’a bir eleştiri de HaberTürk Gazetesi yazarı İpek Durkal’dan geldi. Bu konu hakkında köşesinde şu satılara yer verdi:

Ebru Yaşar, Ebru Gündeş’i aratır oldu

“Belli ki Ebru Yaşar’ın kocası, iki çocuğunun babası Necat Gülseven çok zengin. Marka spor otomobiller, yatlar, katlar, pahalı mücevherler havada uçuşuyor. Gün geçmiyor ki bir yerde, ‘Ebru Yaşar’a kocasından lüks hediye”, “Ebru Yaşar’a eşinden 2.5 milyon liralık duygulandıran hediye”, ”Kocası Ebru’ya servet döktü”, “Eşini lüks hediyelere boğdu”, “Kocasından Ebru’ya büyük sürpriz” haberi okumayalım. Bunun, ‘adını dağlara yazdırma’, ‘kulüp kapatma” vs. versiyonları da var…
Girin Google’a ‘Ebru Yaşar ve kocası’ yazın, son üç yılda ikili hakkında çıkan haberlerin tamamı bu başlıklar altında.
Necat Bey’in, basının haberi olmadan eve ekmek bile almadığından şüpheleniyorum.
Bir şarkıcıya eşinin ya da sevgilisinin hediyesi hele de pahalı ise pek tabii haber olabilir de bir kere, iki kere, hadi bilemedin üç. Haftalık dizinin konusu gibi düzenli olarak yapılan bu ‘basın duyurusu’ ile çift neyin peşinde onu anlamak mümkün değil.
En basiti, ‘görgüsüzlük’ desen, yeter ama hala mı görmediler!
Bu çiftin haberlerini okudukça, “Kocam bana Mars’ı alacak” diyen Ebru Gündeş’i mumla arar oldum…”

Ebru Yaşar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler