Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş 750 bin lirayı yaktı!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş 750 bin lirayı yaktı!

Ebru Gündeş 750 bin lirayı yaktı! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, tam 750 bin lirayı sıcaklar yüzünden bir anda çöpe attı. Gündeş, şaşkınlık yarattı. Ebru Gündeş nasıl bu kadar yüklü miktarda bir parayı yakabildi? Detaylar haberimizde…

Ebru Gündeş’ten Hadise’ye Destek: Seni Seviyoruz…

Ebru Gündeş parasına acımadı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 750 bin lira ödeyerek Dubai’den bir rezidans kiralamıştı. Ancak, sıcak havalar keyfini kaçırınca gözü ödediği parayı görmedi. Gündeş, ödediği parayı yakarak ülkeye geri döndü. Olayı, Eylem İpek Şafak, Benden Duymuş Olmayın köşesinde duyurdu:

Ebru Gündeş kimdir?

Sıcaklara dayanamadı

Ebru Gündeş, yaz mevsimini geçirmek için Dubai Marina’da lüks bir rezidans kiralamıştı. Bir yıllık 750 bin lira olan kira ücretini peşin olarak ödeyen şarkıcı sıcaklardan bunalmış. Tüm yazı orada geçirmeyi planlayan Ebru Gündeş, sıcaklık 50 dereceyi bulunca apar topar Türkiye’ye dönmüş. Şarkıcı, bir yıllık peşin ödediği daireye bir daha gitmeyi düşünmüyormuş.

Eylem İpek Şafak’ın köşesinde, sadece Ebru Gündeş yoktu. Şafak, Bensu Soral ve Hakan Baş ile Alişan ve Buse Varol’a ve Ajda Pekkan’a da değindi:

Bensu Soral’ın düğün hazırlıkları

29 Eylül’de sevgilisi Bensu Soral ile evlenmeye hazırlanan Hakan Baş, düğün için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de dünyaevine girecek olan çift, bu mutlu günlerinde 500 kişiyi ağırlayacak. Mekandan düğün organizasyonuna kadar tüm detaylar 750 milyon liraya mal olacak.

Bensu Soral Kimdir?

Oyuncu, bu özel gecede iki farklı gelinlik giyecek. Duyduğuma göre Bensu Soral’ın gelinliklerinin fiyatı 100 bin lirayı bulmuş. Çift balayı için ise yurt dışına gidecekmiş.

Hakan Baş Kimdir?

Alişan ve Buse Varol bebekleri için birikime başladı

Mayıs ayında evlenen Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz günlerde erkek bebek beklediklerini açıklamıştı. Alişan ve Buse Varol, çocukları için ortak bir banka hesabı açmış.

Alişan kimdir?

Bebeğin geleceği için 100 bin lirayı bankaya yatırarak birikime başlamış. Buse Varol üç aylık hamile.

Buse Varol Kimdir?

Ajda Pekkan’dan hastalığa organik çözüm

Bir süredir kemik erimesi hastalığıyla mücadele eden Ajda Pekkan, rahatsızlığını doğal yollardan çözmek için Muğla Köyceğiz’de organik tarımla uğraşan bir çiftçiyle anlaşmış.

Ajda Pekkan kimdir?

Sebze meyve ve süt ürünlerini çiftçiden satın almaya karar veren Ajda Pekkan’ın kayısıyı da Malatya’dan getirttiğini duymuştum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler