Ana SayfaÜnlülerVeganlar duymasın! Haluk Levent'ten vegan açıklaması: Allah'ım bana Kurban vermiş...

İlgili Postlar

Veganlar duymasın! Haluk Levent’ten vegan açıklaması: Allah’ım bana Kurban vermiş…

Haluk Levent’ten vegan açıklaması: Allah’ım bana Kurban vermiş… Çarpıcı açıklamaları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Haluk Levent, veganlık konusunda açıklama yaptı. Haluk Levent vegan mı? Levent’in bu konudaki düşünceleri neler? Detaylar haberimizde…

Haluk Levent’ten Samimi Açıklamalar! Sanatçıları Linç Etme Hakkına Kimse Sahip Değil…

Haluk Levent’ten olay yaratacak vegan açıklaması

Rock müziğin sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı. Levent, özellikle de veganlık konusunda yaptığı açıklama ile dikkat çekti. İşte Haluk Levent’in o açıklamalarından satır başları:

Haluk Levent Kimdir?

“Muhalif bir insanım” diye tanımlıyorsunuz kendinizi, sempati duyduğunuz hiçbir nokta yok mu?

Neden olmasın? Ama bazı şartlarım var. İktidarı sevmem için yavaş yavaş bir şeyler oluşmalı ki seveyim. Mesela Atatürkçülük yok edilmesin. Eğitim baştan tasarlansın, o zaman sevmeye başlarım. Kanun hükmündeki kararnameler atılsın, insanlar rahat rahat işine dönsün, sevmeye başlarım. OHAL tam anlamıyla kaldırılsın, sevmeye başlarım. Adalet tam anlamıyla işlemeye başlasın, hukuk tam anlamıyla herkes için var olsun, ifade özgürlüğü en üst seviyeye gelsin. Benim türbanlıyla muhafazakarla sorunum yok ki. Çalışma arkadaşlarım zaten türbanlı.

Canlı canlı ıstakoz kaynatmam kurban eti yerim

Sizin de muhafazakâr yanınız var mı?

İnançlı bir adamım diyeyim. Ama bana kimse ibadetimi soramaz. Çünkü bu benim özelim. Bu konuları konuşmayı da anlatmayı da doğru bulmam. İbadetin gizlisi makbuldür. Ama bana “Vegan mısın?” diye sorarsan cevabını veririm.

Haluk Levent vegan mı?

Aa, yoksa vegan mısınız?

Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım. İnançlı bir adam olmasaydım vegan olabilirdim. İnançlarımda Allah’ım bana kurban eti vermiş, Kurban Bayramı vermiş. Bunu yok sayamam.

Aman veganlar duymasın!

Hiç fark etmez, duysunlar. Doğru gelmeyebilir kimilerine. Kurban etinin benim var oluşumla beraber geldiğini düşünüyorum. Ben inançlıyım ama hayvanların kesilme biçimi, mesela canlı canlı ıstakozun kaynatılması… Ben bunları yapmam. Ben inancıma göre kesilen kurban etini yerim. Büyük de konuşmayayım, ileride proteini başka türlü alabilirsek vegan da olabilirim, gelecekte et yemeyebilirim ama şimdi yiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler