Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan Bu Kez Taytıyla Gündemde

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Bu Kez Taytıyla Gündemde

Duygu Özaslan bu kez taytıyla gündemde. Duygu Özaslan sosyal medyada yine gündem oldu! Poposunu photoshopla büyüten ünlü fenomene yorum yağınca ünlü fenomen açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Çok Konuşlan Kylie Jenner Pozu

Daha önce Sinem Kobal ve Serenay Sarıkaya’nın kıyafetlerinin aynısını giyip paylaşım yapan ünlü fenomen bu sefer de Kylie Jenner’a özendi. Duygu Özaslan’ın Jenner’ın yere çömeldiği pozunu taklit etmesi takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Duygu Özaslan bikinili yakalanmasının ardından “Magazin muhabiri arkadaşımız o kadar özel bir yerde beni bulduğu için ona teşekkür ederim. Beni o kadar kötü çıkardığı için ayrıca teşekkür ederim. Evet, kilo aldım. ‘Bulimia Nervoza’ hastalığıyla mücadele ediyorum. İyileşme sürecinde olduğum için kilo aldım. Mental olarak iyiyim, fiziksel olarak iyi olmasam da benim için sorun yok. Gerçekten umurunda değil. Beni çekebilirsiniz” açıklamasını yapmıştı.

Duygu Özaslan Basketbolcu Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi

Duygu Özaslan Zayıflamasıyla Dikkat Çekti

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Duygu Özaslan geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla gündem olmuştu. Sosyal medya fenomeni tangasını gösterdiği fotoğrafla yine gündem oldu. Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tangasının göründüğü kareyi yayınladı. Aynadan yansımalı karesine Özaslan, beyaz kalp emojisi koydu.

Duygu Özaslan Bu Kez Taytıyla Gündemde

Geçtiğimiz yaz Instagram paylaşımlarıyla gerçek görüntüsü arasındaki değişimle gündeme bomba gibi düşen Duygu Özaslan epey tepki çekmişti. Gelen tepkiler üzerine ‘yeni kararlar’ alan Duygu Özaslan, kendisini spora ve sağlıklı beslenmeye verdi.

Sık sık spor yaparken paylaşım yapan Özaslan yine de photoshoptan vazgeçmedi. Geçtiğimiz hafta beden olumlama yapan ve bu paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü fenomen beden olumlasa da poposunun görüntüsünü beğenmemiş olacak ki photoshopla değiştirmiş. Bu görüntüler ise sosyal medyadaki kullanıcıların dikkatinden kaçmamış.

Fiskosfasafiso hesabından yapılan paylaşımda “1 saatte poposunu büyütmüş. Açının bu kadar farklı olacağını sanmam. Shop yapan birinin beden olumlamalarına destek vermesini samimi bulmuyorum” denildi. Duygu Özaslan ise bu yoruma kızdı. Özaslan paylaşıma yanıt verdi ve “Ben photoshop yapmadım” dedi.Ancak ünlü fenomenin perdesindeki yamukluk gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler