Ana SayfaÜnlülerDünya Gözünü Ebru Şahin 'e Çevirdi

İlgili Postlar

Dünya Gözünü Ebru Şahin ‘e Çevirdi

‘Hercai ‘dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, bir dergiye kapak oldu, tüm dünya onu konuştu. Güzel oyuncu hakkında Twitter ve Instagram’da yüzbinlerce paylaşım yapıldı. Detaylar haberimizin devamında….

Ebru Şahin kimdir?

Dünyanın Gözü Güzel Oyuncuda

‘Hercai ‘dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, bir dergiye kapak oldu, tüm dünya onu konuştu. Güzel oyuncu hakkında Twitter ve Instagram’da yüzbinlerce paylaşım yapıldı.

Reyting rekortmeni ‘Hercai’ dizisinde Reyyan karakterine hayat veren güzel oyuncu, All dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Derginin bu sayısında dizi ve özel hayatıyla ilgili bir çok soruya cevap veren Şahin, verdiği pozlarla Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan isim oldu.

ebru-sahin

Ünlü Şarkıcı Aleyna Dalveren, Oyuncu Ebru Şahin’e Meydan Okudu!

Röportaj sonrasında yayınlanan fotoğraflarıyla birlikte güzel oyuncu hakkında Twitter ve Instagram’da yüzbinlerce paylaşım yapıldı. Başarısıyla ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu için İtalya’nın en büyük televizyon kanalları ise dergiye verdiği pozlarını bültenlerinde yayınladı. Tüm dünya tarafından takip edilen güzel oyuncu kapak sayısında yer aldığı derginin satışlarını ise dörde katladı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler