Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

Akçıl geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla konuşuldu ve çapkın birisi olduğunu itiraf etti akçıl, “Biz de genetik olabilir ve son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim ve ondan önce değildim. Ama napayım yani.” demişti. Şimdiler de ise Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

Sinan Akçıl Kimdir?

Eski eşi Burcu Kıratlı ile yeniden barışan Sinan Akçıl, konuyla ilgili konuştu. Akçıl, “Bildiğiniz gibi bu sıralar çok mutluyum. Adeta aşk ateşinden yanıyorum diyebilirim. Bu aşk ateşi de beni soğuktan koruyor ve üşümeme engel oluyor.” dedi.

Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

Geçtiğimiz seneler de ise Sunucu İpek Açar, “Sosyal medya ile aran nasıl” deyince de, Sinan Akçıl kahkalarıyla birlikte“Sosyal medyadan sorumlu bakan olayım. Karantinada Ajda’ya, Sibel Can’a 3, Ebru Gündeş’e 1 Şarkı yazdım ama 7 şarkıyla başarılı çıktım O Süreçten. Playback sevmiyorum, konser bitti paranı al git sevmiyorum. Canlı okuyorum. Çok enerjiğim sahnede, birkaç tırmakla iniyorum sahneden. 50 metrekare odada şarkı yapıyorsun, 50 bin kişiye konserde okuyorsun ama Nankör olmamak lazım…..13 yaşımda şarkı yarışmasında 2. Oldum ve sahneye geri çıkmadım. Protesto ettim, çünkü birinci olanın akrabasının da jüride olduğunu öğrendim. ” dedi. 

sinan akçıl burcu kıratlı

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturmaya hazırlandı ve akçıl, önceki akşam Kıratlı’yı ailesinden istedi sonuç olarak aile arasında törenle nişanlandı nişan törenine Kıratlı’nın üvey babası Kenan Erçetingöz’ün katılmaması dikkat çekti ve yıllar önce Eski eşi Burcu Kıratlı ile yeniden barışan Sinan Akçıl, konuyla ilgili konuştu. Akçıl, “Bildiğiniz gibi bu sıralar çok mutluyum. Adeta aşk ateşinden yanıyorum diyebilirim. Bu aşk ateşi de beni soğuktan koruyor ve üşümeme engel oluyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler