Ana SayfaDedikoduBurcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Nişanlandı

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Nişanlandı

Bir ayrı bir barışık ilişkilerine devam eden Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti yeniden evlilik arifesinde. Geçtiğimiz aylarda ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl nişanlandı.

Sinan Akçıl’dan Büyük İtiraf

Aramağan Çağlayan’ın programında “İlk kez tek eşliyim” açıklamasıyla gündeme damgasını vuran Sinan Akçıl‘ın eşi Burcu Kıratlı ile yine dargın gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla gündeme çiftten Sinan Akçıl’ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk ettiği iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Akçıl, iddiaların doğru olmadığı ancak eski eşiyle ayrıldıklarını fakat çıkan bu haber sayesinde yeniden bir araya geldiklerini açıklamıştı.

Sinan Akçıl’ın Burcu Kıratlı Suskunluğu

Sinan Akçıl’dan Romantik Jest

Eylül ayında tek celsede boşanarak ve magazin gündemini şoka uğratan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti ayrılığa uzun süre dayanamamıştı. İkili arılıktan birkaç ay sonra bir araya geldi. Geçtiğimiz sene Burcu Kıratlı’nın doğum gününde Sinan Akçıl sürpriz bir tektaş yüzük armağan ederek tekrar evlenme teklifi etmişti.

Sinan Akçıl Kimdir?

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Nişanlandı

Yeniden evlilik kararı alan ünlü çift, aile arasında nişanlandı. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’yı tekrar ailesinden istedi. Burcu Kıratlı’nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl ,”Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında” diye yazdı.

Burcu Kıratlı ise nişan fotoğrafını, “Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (ikinci kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir” diye yazarak paylaştı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler