Ana SayfaDedikoduDüğün Öncesi Korona Olan Demet Özdemir'den Siyah Beyaz Paylaşım

İlgili Postlar

Düğün Öncesi Korona Olan Demet Özdemir’den Siyah Beyaz Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Demet Özdemir, düğün hazırlıklarına başlamıştı. Ağustos sonu Koç’la nikah masasına oturacak olan güzel oyuncu, birkaç gün önce koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Düğün öncesi korona olan Demet Özdemir’den siyah beyaz paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Güneşin Tadını Çıkardılar

Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımlarını atarak aile töreninde nişanlandı. Ünlü çift, nişanlarının ardından Muğla’da dinlendi. Göcek’te tatilin keyfini çıkaran ikilinin güzel oyuncusu, teknenin önünde kitap okuyarak güneşin tadını çıkardı.

Telefonları Susmadı

Sevgi dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin aramaları hiç bitmiyor. Zarif fiziğiyle adından söz ettiren Özdemir ve Koç, yakınlarının nişan davetlerine yanıt verdi. Şarkıcı gazetecilerin kendisini çektiğini gördüğünde gülümesi.

Teknenin güvertesine dürbünle bakıp sevgilisini işaret ederken gazetecileri izleyen Oğuzhan Koç gülümseyerek ellerini yana doğru uzattı. Ardından dürbünü alan Demet Özdemir, gazetecileri zafer işaretiyle karşıladı.

Evlilik Tarihi Netleşti

Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ünlü çiftin evlilik tarihi netleşti. Bir magazin programının haberine göre; Son zamanların en popüler çiftlerinden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla 28 Ağustos’ta dünyaevine girecek.

Tatilin Tadınu Çıkardılar

Tatil keyfi birlikte tatil yapan Özdemir ve Koç, önceki gün Ayia Yorgi’de sahilde fotoğraflandı. Arkadaşlarıyla vakit geçiren çift, öpüşmeye doyamadı.

Özdemir tatildeyken sosyal medyadan yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 30 yaşındaki oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.

Düğün Öncesi Korona Olan Demet Özdemir’den Siyah Beyaz Paylaşım

Şimdilerde dinlenen Demet Özdemir’den yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu, yemek sırasında verdiği pozu siyah-beyaz olarak paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler