Ana SayfaDedikoduEce Erken'den Tehdit Açıklaması

İlgili Postlar

Ece Erken’den Tehdit Açıklaması

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından miras kavgası yaşanıyor. Reddi miras kararı alan Ece Erken’den tehdit açıklması geldi. Ece Erken eski eşinin kardeşi tarafından tehdit mi ediliyor?

“En Büyük Sebebim Sensin”

Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Ece Erken, geçtiğimiz aylarda oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yapmıştı. Instagram sayfasından Eymen’in fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erken, şu mesajı yazmıştı:

Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et… Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum… Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğum günün, iyi ki doğdun, iyi ki… Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015…

“Korkunç Bir Boşluk Var İçimde”

Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü sunucu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Bugün 13 Temmuz… Canım eşimin doğum günü. Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boşluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boşluk… Çok özlüyorum… Birlikte yaptığım şeylerde artık tek başımayım, aslında ölüm geride kalanlar için… Keşke son kez sarılabilseydim… O kadar çok keşkem var ki ne söylesem hep eksik… Hasretle, özlemle anıyorum Şafak’ımı… İyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi adam gibi adamı tanımışım. Beni eksik bırakıp gittin Şafak’ım, elbet kavuşacağız.

Ece Erken’den Tehdit Açıklaması

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ardından miras kavgası yaşanıyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun mirasıyla ilgili sorunlarla uğraşmak istemeyen Erken reddi miras yaptı yapmasına ama sorunlardan da kaçamadı.

Ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etti.

Ece Erken’den Dava Açıklaması

Celal Mahmutyazıcıoğlu’na dava açacağını açıklayan Ece Erken, paylaşımında, “Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal’cik! Sedef’i Acarkent’in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine bir saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

Gelen tehditler üzerine Erken, “Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak’ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece’de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak’a bir dua edin! 40’ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın” diye konuştu.

Ece Erken kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler