Ana SayfaDedikoduAnne Olmaya Gün Sayan Demet Evgar'dan Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Anne Olmaya Gün Sayan Demet Evgar’dan Yeni Paylaşım

Altı yıldır aşk yaşadığı Levent Babataş ile yaklaşık beş ay önce nikah masasına oturan Demet Evgar, şimdilerde Mavi adını vereceği kızını kucağına almak için gün sayıyor. Anne olmaya gün sayan Demet Evgar’dan yeni paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Ezberleri Bozdu

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Demet Evgar, şimdi anne olmadan önce gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan ünlü oyuncu, Anadolu geleneği olan “Baby shower” yerine “anneliğe geçişi” kutladı. Evgar bu anları “annelik, yaratılış; Ablam Mavi ile bir not paylaştı ve şöyle dedi: “Şarkılar, dualar, hikayeler ve danslarla onurlandırdığımız mutlu günler.”

Birkaç hafta sonra Demet Evgar bir kız arkadaşının partisine ev sahipliği yapıyor. O gün düzenlenen ödül töreninde konsepte uygun kıyafetler giyen oyuncu, en yakın arkadaşlarıyla güzel vakit geçirdi. Eline kına yaktıran Evgar’ın karnı burnunda göbek atması sosyal medyada gündem olmuştu.

‘İkinci Kez Evlendik’

Mutlu günlerimize yakın dost ve akrabalar bizi yalnız bırakmazdı. Şimdi arkadaşlarımızla eğleneceğiz.” Geçtiğimiz haftalarda Şebnem Dönmez’in “Satori” adlı programına konuk olan Demet Evgar, “Çocuk sahibi olmama gerek olmadığını düşünürdüm ama çok hazır olduğumu gördüm” dedi. Annelik heyecanını dile getiren Evgar “Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever” dedi.

‘Evde Televizyon Olmayacak’

Suda doğum yapacağını söyleyen oyuncu, ‘Evimizde televizyon olmayacak. Mavi’yi köy okuluna yazdırabilirim. Çünkü büyük şehirlerde özel okullara giden çocuklar tabletlerinden nasıl kurtulacaklarını bilemiyorlar ve ‘Merhaba’ diyorlar. demişti

Oyuncu, sözlerine şu şekilde devam etmişti;  “Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter”

Karnı Burnunda Sahil Paylaşımları

Takipçileri ile zaman zaman göbek göbeği pozisyonlarını paylaşan Demet Evgar, geçen ay sahilde hasır şapka ve lacivert elbisesiyle kamera karşısına geçti. Ünlü isimin fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Anne Olmaya Gün Sayan Demet Evgar’dan Yeni Paylaşım

Heyecanı günden güne artan Demet Evgar, son olarak su altında poz verdi. Evgar’ın kalp emojisi ile paylaştığı kareye; meslektaşı Hazal Kaya, “Ay ağlayacağım şimdi” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler