Ana SayfaDedikoduDemet Evgar Soluğu Karaburun'da Aldı

İlgili Postlar

Demet Evgar Soluğu Karaburun’da Aldı

Geçtiğimiz haftalarda Levent Babataş ile düğün yapan ve anne olmak için gün sayan Demet Evgar soluğu Karaburun’da aldı. Ünlü oyuncu doğuma günler kala karnıburnunda pozlarını paylaştı. İşte Demet Evgar’ın o pozları;

Şebnem Dönmez’in Programına Konuk Oldu

Şebnem Dönmez, “Demet Evgar ile 2004 yılındaki ‘Aslı ile Kerem’ dizisinde tanıştık. Hiç yüz göz olmadık ama iletişimimiz de hiç kopmadı. En kötü anlarımızda birbirimizin yanında olduk” dedi. Anne olmak için gün sayan ve her sabah ‘İyi ki doğdun güneş’ diye şarkı söyleyen Evgar, konuk olduğu programda şu ifadeleri kullandı:

– Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp, meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım.

Demet Evgar: Muhtemelen Mavi’yi Köy Okuluna Yazdırırım

Bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp, ‘Merhaba’ demeyi bilmiyor.

– Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter.

Demet Evgar Soluğu Karaburun’da Aldı

Mart ayında Levent Babataş ile nikah masasına oturan 41 yaşındaki Demet Evgar anne olmak için gün sayıyor. Kız bebek bekleyen Evgar, karnı burnunda pozlarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler