Ana SayfaDedikoduDemet Evgar'dan Karnı Burnunda Pozlar

İlgili Postlar

Demet Evgar’dan Karnı Burnunda Pozlar

Son olarak Alev Alev’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veren Demet Evgar, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Geçtiğimiz haftalarda eşi Levent Babataş ile Emirgan’daki evinde düğün yapan güzel oyuncu, masaj sonrası pozlarını Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Demet Evgar’dan karnı burnunda pozlar geldi.

Dünyaevine Girdiler

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan Demet Evgar, işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile altı yıldır devam eden birlikteliğini 17 Mart’ta evlilikle taçlandırmıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle aile arasında yapılan törenle dünyaevine giren çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

“Kilo Nedir Ki?”

İlk bebeğine hamile olan ünlü isim, basın mensuplarının “Bu dönemde kilo alma gibi korkunuz var mı?” sorusuna; “Çok şükür yok. Bu o kadar muazzam bir şey ki, ‘Ay vücuduma ne oldu?’ falan, bu hiç umurumda değil. Bu dönemde bakıyorum hep erkekler, babalar da kilolu zaten. Kilo nedir ki? Alınır, verilir. Verilmese de verilmez” diye yanıt vermişti.

Kızına verdiği ‘Mavi’ adını hem en sevdiği şiir, hem de gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, ‘Mavi’ ismini eşi Levent Babataş’la kararlaştırdıklarını söylemiş ve konuyla ilgili; “Aslında ismi ben açıklamadım. Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi. Böyle renk gibi değil de his gibi gelir mavi. Ben ‘Acaba mavi mi?’ dediğimde eşim de ‘Şahane’ dedi” açıklamasını yapmıştı.

Demet Evgar’dan Karnı Burnunda Pozlar

Hamilelikte sadece turşu aşerdiğini söyleyen Demet Evgar, sosyal medya hesabından yayınladığı son karelerle adından söz ettirdi. Heyecanı gün geçtikçe artan güzel oyuncu, masaj sonrası pembe bornozuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

42 yaşındaki Demet Evgar’ın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler