Ana SayfaDizilerDoksanların Efsane Dizisi Çılgın Bediş Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Doksanların Efsane Dizisi Çılgın Bediş Geri Mi Dönüyor?

1990’lı yıllara damga vurmayı başaran Çılgın Bediş için oldukça farklı iddialar gündeme gelmeye başladı.

2017 yılı dönemi, geriye dönüş yapılan bir dönem oldu. Pek çok farklı yapım için yeniden çekimler başlatılırken Çocuklar Duymasın ve Türk Malı gibi dizilerin ardından oldukça eski bir dizi olan Çılgın Bediş için de yeniden çekimlere başlanacağı ifade edildi. Özelikle dizinin yapımcı firmasına yakın kaynaklar tarafından paylaşılan ilk bilgilere konuyla ilgili çalışmalara başlandığı ifade edilirken, şu an da dizi için kanal ve oyuncu görüşmeleri yapılıyor. Çok yakın kaynaklardan elde edilen bilgilerde, yapımcıların ciddi bir şekilde yeniden Çılgın Bediş’i ekranlara getirmek istediği ifade edildi.

Yeni Dizinin Oyuncuları Kimler Olacak?

Çılgın Bediş için bu sefer oyuncu kadrosunda değişikliğe gidilebilir. Öyle ki gündemde yer alan haberlerin büyük bir bölümünde Çılgın Bediş için Aleyna Tilki’nin ismi geçiyor. Son dönemlerde konserler nedeniyle yoğun bir dönemden geçen Aleyna Tilki, Adı Efsane dizisini bu sebeple kabul edememişti. Fakat Çılgın Bediş gibi farklı bir yapım için şarkıcının cevabı farklı olabilir. Dizide kimlerin olacağı noktasında çok farklı iddialar haberlerin ardından gündeme geldi.

Aleyna Tilki’nin yanı sıra özellikle Yonca Evcimik, Ayten Uncuoğlu, Sinan Bengier gibi oyuncuların da yenilenen dizide yer alması bekleniyor. Görüşmeler sonrasında dizinin çekim noktasındaki durumu ortaya çıkacak. Fakat dizinin yeniden çekilecek olması dahi şimdiden heyecan yaratmış durumda.

Yonca Evcimik Kimdir?

Sinan Bengier Kimdir?

Ayten Uncuoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler