Ana SayfaDizilerÇember Dizisi Oyuncuları

İlgili Postlar

Çember Dizisi Oyuncuları

Çember Dizisi Oyuncuları

Türkiye’deki esrarengiz ve çözülemeyen dosyaları aydınlatmak için İstanbul emniyeti tarafından özel bir ekip oluşturulur. Başkomiser Barış’ın önderliğindeki ekibin her birinin ayrı bir yeteneği vardır. Oldukça deneyimli ve olayları kendi yorumu ile çözen Adem Komiser.. Yalan konuşanları hareketlerinden ve duygularından anlayan Komiser Yardımcısı Ayşe.. Bilişim uzmanı olan Komiser Yardımcısı Volkan.. Hepsi birbirinden farklı ama aynı noktada birleşir ve birlikte hareket etmeye başlar.

Barış Bağcı (Başkomiser Barış): Özel ekibin lideri olan Barış’ın geçmişini kimse bilmemektedir. Yıllar önce nişanlısını bant cinayetleri ismi verilen bir cinayete kurban vermiş ve katillerin izini bulamamış bu sebeple de mesleğini bırakıp bir üniversitede ders vermeye başlamıştır. Geçmişte yaşadıklarını unutamamış, zaman onu çok sert biri haline getirmiş. Nişanlısının ölümüne neden olan Bant cinayetleri tekrar ortaya çıkınca nişanlısını öldürenlerin izini bulabilmek için tekrar mesleğe dönmüştür. Çok zeki, duygularıyla değil mantığıyla hareket edebilen çok soğuk bir karaktere sahiptir. Şule ve Amir’i Kemal dışında Barış komiser hakkında kimse bir şey bilmemektedir.

 

Pelin Akil Altan (Komiser Yardımcısı Ayşe): Girdiği sınavda komiser yardımcısı olur. Tezcanlılığı,işini yapmadaki hevesi ve doğuştan gelen özel yeteneğiyle kendisini birden ekibin içinde bulur.Ekibin tek kadın polisi olunca haliyle bir çok duyguyla başa çıkmak zorunda kalıyor.Karşısında ki insanın yalan söyleyip söyleyemediğini hareketlerinden anlıyor.Özel ekibi kendisi için bir fırsat görüyor Volkan ile didişip dursalar da aralarında bir etkileşim başlıyor.

 

Anıl Altan (Komiser Yardımcısı Volkan): Teknik tüm bilgilerin sorumlusu.Özel ekibe girmesi ile kendisini kanıtlama çabası da başlıyor. Zengin ailenin biricik oğlu iken her şeyi elinin tersi ile itip polis olmuş.Babasıyla arası bu yüzden bozuk.Bu sebeple Barış’ı kendisine hoca olarak görüyor.Ayşe ile devamlı didişme ve rekabet halindeler.

 

 

Serhat Kılıç (Komiser Adem): Şile Emniyet Müdürlüğünde komiser.Küçük kasabasının eğlenceli,değişik komiseri.Olaylara yaklaşımı diğerlerinden farklı.Evlenememiş bir türlü en büyük derdi bu.Hiç dinlemiyormuş,ilgilenmiyormuş gibi dursa da olaylara yaptığı yorumları ekip arkadaşlarını şaşırtıyor.

Konuk Oyuncular

  • Melisa Sözen
  • Gözde Çığacı;
  • Selçuk Borak
  • Füsun Erbulak
  • İrem Altuğ;
  • Duygu Yetiş
  • Menderes Samancılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler