Ana SayfaDünyaDoğuma günler kala aldatma görüntüleriyle sarsıldı

İlgili Postlar

Doğuma günler kala aldatma görüntüleriyle sarsıldı

Çocuğunu kucağına almak için gün sayan 33 yaşındaki ünlü televizyon karakteri, basketbolcu sevgilisinin ihanet görüntüleriyle sarsıldı. Ünlü Kardashian’da şok etkisi yaratan gelişme, doğuma günler kala aldatma görüntüleriyle sarsıldı.

Demet Akalın’dan Kim Kardashian’a “Annelik” Ayarı!

Amerka’daki bir striptiz kulübüne eğlenmek için giden NBA oyuncusu Tristan Thompson, hamile olan yakında çocuğunun annesi olacak olan sevgilisi Khloe Kardashian’ı aldatırken görüntülendi.

Striptizcilerle Birlikte Oldu

Khloe Kardashian ile yaşadığı aşk sebebiyle magazin haberleri dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Cleveland Cavaliers’in ünlü oyuncusu Tristan Thompson, geçtiğimiz aylarda eğlenmek için gittiği bir gece kulübünde striptizci kızlarla samimi şekilde görüntülendi. Samimi görüntülere sahne olan gecenin ardında da çiftin otele girişi objektiflere takıldı.

Khloe Kardashian kıvrımlarının sırrını açıkladı. İşte o mucizevi karışım ve tarifi!

Khloe Kardashian Sessiz Kaldı

Sadece Amerika’da değil dünya basınında geniş yer bulan haberin ardından Kim Kardashian’ın kardeşi Khloe Kardashian henüz bir açıklama yapmadı ve sessizliğini koruyor.

Bebeğini Kucağına Almasına Sayılı Günler Kaldı

Kim Kardashian’ın kendisi kadar ünlü kardeşi 33 yaşındaki Khloe Kardashian, ünlü NBA oyuncusu Tristan Thompson’dan olan bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor.

İkili otele girerken böyle görüntülendi…

Striptizciyle Birlikte Otele Girerken Yakalandı
Striptizciyle Birlikte Otele Girerken Yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler