Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Kim Kardashian'a "Annelik" Ayarı!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Kim Kardashian’a “Annelik” Ayarı!

Demet Akalın’dan Kim Kardashian’a “Annelik” Ayarı!

Ünlü popçu Demet Akalın’dan Kim Kardashian’ın fotoğrafına olay yaratacak bir yorum geldi. Demet Akalın giyinme tarzı ve açıklamalarıyla sürekli gündemde olan Kim Kardashian’a takmış durumda. Daha önce de Kim Kardashian’a söylediği sözlerle magazin gündemine gelen Demet Akalın, bu seferde Kim Kardashian’a ‘annelik’ ayarı verdi.

Kim Kardashian Çıplak Fotoğrafını Paylaşınca, Demet Akalın Ayar Verdi

Kim Kardashian sosyal medya hesabından çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Demet Akalın ise bu fotoğrafa oldukça kızdı ve yorum yapmaktan kaçınmadı. Demet Akalın, Kim Kardashian’ın fotoğrafının altına “you’r mum!!!!!” yorumunu yaparak anne olduğunu hatırlattı.

Genelde yazım hatalarıyla dalga geçilen Demet Akalın konu İngilizce olunca yine kendini bozmadı. Kim Kardashian’nın fotoğrafının altına yorum yapan Demet Akalın, Kardashian’ın takipçileri ünlü popçuyu yorum yağmuruna tuttu. Demet Akalın’ı kıskançlıkla suçlayan kesim de oldu, İngilizce dersi verende.

 

Daha Önce De Kardashian Ailesinin Fotoğrafını Paylaşıp “Bunlar Ne Yaa” Demişti!

Demet Akalın Kardashian ailesini yakın merceğe almış ve her hakaretlerine bir söz söylemişti. Geçtiğimiz aylarda, kafasını vurup alnı şişen Akalın, takipçilerine makyajsız bir fotoğraf paylaşıp bir şeyin olmadığını ve iyi olduğunu söylemişti. Demet Akalın’ın bir takipçisi ise “hayallerimi yıktın be” yorumunu yazınca ünlü popçu esprili bir dille “Benle ne hayalin var manyak. Boya güzeliyiz gerçeği bu işte” yanıtını vermişti.

Daha sonra sosyal medya hesabından Kardashian ailesinin fotoğrafını paylaşan Demet Akalın “Boya güzeliyim demekle kendime haksızlık etmişim. Bunlar ne yaaa” yorumunu yazında magazin gündemi bir süre bununla çalkalanmıştı.

Demet Akalın  Khloe Kardashian’ın Takipçilerine Göz Dağı Verdi

Kardashian ailesiyle derdini bir türlü halledemeyen ünlü popçu Demet Akalın görüşlerini konu kim olursa olsun söylemekten hiçbir zaman çekinmedi. Sosyal medya hesabını sık kullanan ünlüler arasında yer alan Akalın, yorumlarını da en çok bu platformlarda paylaşıyor ve sık sık magazin gündemine düşüyor.

66 milyondan fazla takipçisi bulunan Khloe Kardashian’ın canlı yayınını sadece 39 bin kişi izledi. Canlı yayın esnasında yorum bölümünde bazı Khloe Kardashian takipçileri, Demet Akalın’ın takipçilerine sataştılar.Demet Akalın, paylaşımının altına “66 milyona benim kadar canlı yayını (39b)var!!! Bi daha sakın benim takipçilerime laf atmayın! Bozulursunuz” notunu düşmüştü.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler