Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının yeni iddialı dizisi, Doğduğun Ev Kaderindir 11. son bölümüyle ekranlara gelmişti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 12. bölümünü çekmiş olmasına rağmen yayınlamadan set ara verdi. Aslında kanal dizinin 12. bölümünü yayınlandıktan sonra sezon finali yapmayı planlıyordu. Son anda fikir değiştirdi ve dizinin çekilmiş bölümünü stok yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak belli oldu.

Çarşamba Dizileri 2020

Doğduğun Ev Kaderindir Ne Zaman Yayınlanacak?

Tv 8 yönetimi, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin stokta saklanan 12. bölümünü yayınlama kararı aldı. Aldığımız duyumlara göre dizinin yeni bölümü 17 Haziran 2020 çarşamba günü 12. yeni bölümüyle ekranlara gelecek ve sezon finali yapacak. Önümüzdeki aylarda dizinin yeni bölümleri çekilmeye başlayacak. Dizi, yeni sezon bölümleriyle 9 Eylül çarşamba günü ekranlara gelmesi bekleniyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Zeynep, Benal ile konuşup onun hamileliğini Mehdi’ye onun söylemesi gerektiğini söylüyor. Ancak Benal, kapıdan geri dönüp Zeynep’i arayıp yapamayacağını söylüyor. Zeynep, Mehdi’ye baba olacağını Benal’in hamile olduğunu söylüyor. Mehdi, Benal’in yanına gidip o çocuğa sahip çıkacağını ancak, kendisinin Zeynep’le evli olduğunu ve onu sevdiğini söylüyor.

Benal ise, Mehdi’nin Zeynep’i boşayıp kendisiyle evleneceğini düşündüğü için büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Mehdi’nin düşüncelerini duyunca Benal, annesiyle Cevriye’nin kendisine para gönderip bebeği aldırıp ortadan kaybolmasını istediğini söylüyor. Bunu duyan Mehdi, eve gidip Cevriye ile annesine patlıyor.

Cevriye, evi terk ediyor ama Müjgan onu yalnız bırakmıyor ve onunla birlikta Sultan’a gidiyor. İki kardeş geceyi Sultan’ın evinde geçiriyor. Emine, olanlardan sonra Zeynep’in Mehdi’yi terk edip, Faruk’a dönmesinden endişelenmeye başlıyor. Emine, bir geceyi daha Faruk’la geçirince Sultan iyice kızından şüphelenmeye başlıyor.

Sultan, kızını sıkıştırınca zengin bir sevgilisi olduğunu itiraf ediyor. Bu arada Faruk’un babası, onu başka bir kızla evlendirmek istiyor. Bunu öğrenen Faruk, Emine’ye durumu anlatmak için buluşuyor. Emine Faruk’la buluşmaya gittiğinde annesi onu takip ediyor ve onun sevgilisinin Faruk olduğunu görünce, kızının saçını başını yoluyor. Zeynep ise, Mehdi’yle buluşup her şeyi kabul ettiğini ve onu sevdiğini itiraf ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’yi Sevdiğini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler