Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Ölüyor Mu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 37. yeni bölümüyle 31 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, Zeynep ve Barış’ın evlerininde kurşun yağmuruna tutulduğunu öğrenir. Büyük üzüntü içerisinde gidip onlara ne kadar üzgün olduğunu dile getirip onları Barış’a emanet eder. Ali Rıza, eski dostu Sadi’den yardım ister. Dizinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehdi ölüyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Ölüyor Mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm 2. fragmanında; Sadi, Ali Rıza ve ailesini yardım etmek için geliyor. Mehdi, kız kardeşine veda edip gidiyor. Silahlı saldırı oluyor. Mehdi, Zeynep’i korumaya çalışırken iki yerinden vurulup yere yığılıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Benal, bebeği bırakıp gittikten sonra Mehdi, gelip kızını alıp gider. Zeynep ile Barış, taksi durağından Benal’in Düzce’ye arkadaşının yanına gittiğini öğrenir. İkili gidip Benal’i bulur. Ama Benal, onlarla görüşmek istemez.

Zeynep ile Barış, o geceyi otel odasında geçirir. Ertesi gün Benal’le konuşup onu dönmeye ikna eder. Cemile, Mehdi’nin kızını aldığını duyduktan sonra onun yanına gider. Nuh, yeni bir ev tutar ve Cemile’ye ister Mehdi’yle kalmasını isterse, kendisiyle gelmesini ama, orada kalmayacağını söyler.

Cengiz’in adamı onun yanına gidip, Mehdi’yi şikayet eder. Mehdi, han esnaflarından Cengiz’in kendilerinden gelirlerinin yüzde yetmiş haraç aldığını öğrenir. Bunu öğrendikten sonra bu işlerin kendisine göre olmadığını anlar ve Cengiz’le görüşmeye gider. Ona, işi bırakmak istediğini söyler.

Cengiz, ona verdiği beş yüz bin liranın, bir milyon olduğunu hemen getirmezse onu öldürmeyeceğini, onu sevenleri öldüreceğini söyler. Mehdi, ne yapacağını bilemez halde hemen eve gelip Cemile ile Han’la birlikte oradan ayrılır. Mütevazi bir ev kiralayıp oraya yerleşirler.

Cengiz’in adamları oraya da gelir ve Mehdi’ye uyarıda bulunurlar. Ali Rıza, Sultan’a evlenme teklif eder. Sultan, onunla evlenmeyi kabul etmek ister. Ancak, utanıp bu durumu kimseye anlatamaz. Zeynep, Benal’i eve getirir. Daha sonra aynı anda, Barış’ın ve Zeynep’in evi kurşun yağmuruna tutulur.

Kurşun sesleri bittikten sonra evlere, Cengiz’in adamları tarafından taşla birlikte bir not atılır. Bırakılan notta ne yazıyor? Bu olaydan sonra Barış ile Zeynep, evlenmekten vaz mı geçecek?

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Sadi’den Yardım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler