Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Benal Kızını Zeynep'e Emanet...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Benal Kızını Zeynep’e Emanet Edip Gidiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 35. yeni bölümüyle 11 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi’nin yaralanmasından sonra Zeynep, onu bir yere göndermez. Özlem, silahlı saldırı olayını öğrenip Zeynep’e, kardeşiyle ilişkisini bitirmesini ister. Benal, kızını alıp kaçmak ister. Bunu öğrenen Mehdi, gitmesin diye Benal’i odaya kilitler. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Benal, kızını Zeynep’e emanet edip gidiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Benal Kızını Zeynep’e Emanet Edip Gidiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Barış’ın evlenme teklifini kabul ediyor. Bunu öğrenen Özlem, kardeşinin bu evliliğini onaylamıyor. Benal, Mehdi’nin elinden kurtulup kızını alıp Zeynep’in yatağına bırakıyor. Ona, bir mektup bırakıp gidiyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Zeynep ile ailesini korumak için kendisini feda eder. Omzundan yaralanan Mehdi’yi, Zeynep yarasını pansuman edip onu, bir yere göndermez. Mehdi, Nuh’un Barış’ın şoförü olduğunu orada öğrenir. Saldırganı ve Ekrem’i bulmak için Barış seferber olur.

Ertesi gün, Emine ile Sultan Savaş’ın yanına gider. Sultan, Ali Rıza’ya bir gün önce olan silahlı saldırıdan bahsetmez. Ama Savaş, Emine’nin bir şey sakladığını anlayıp ona olanları anlatmasını ister. O anlatırken Özlem, konuşulanları duyar. Barış’ın, vurulabileceğini öğrenince ortalığı ayağa kaldırır. Ali Rıza, onun konuşmalarından sonra fenalaşır.

Özlem, Nermin’i arayıp Zeynep’le birlikle onlarla görüşmek istediğini söyler. Zeynep, Barış’a ablasıyla görüşmeye gittiğini söylemez. Özlem, Zeynep’ten kardeşinden uzak durmasını ister. Eğer, onunla ne olursa olsun, her şeye var mı yok mu olduğunu sorar. Zeynep, onun sorusuna ne cevap vereceğini bilemez.

Benal, Mehdi’nin Zeynep’i korurken yaralandığını öğrendikten sonra, eski işine dönmek için arkadaşını arar. Kalacak yeri de ayarladıktan sonra, kızını da alıp gitmeyi planlar. Ama Cemile, onun gideceğini anlayıp Mehdi’yi arar. Mehdi, eve gelip Benal’e kızını ondan kaçırmayı mı planladığını sorar.

Benal, önce inkar etse de sonra ondan boşanmak istediğini söyler. Mehdi, Benal’i odaya kapatıp üzerinden kapıyı kilitler. Zeynep’e yaptığının aynısını ona da yapar. Barış, Zeynep’i iş toplantısı diye çağırdığı yerde, ona önce çocukluğunun fotoğraflarından oluşan bir kutu verir.

Daha sonra Barış, Zeynep’e isterse onu dünyanın en mutlu insanı yapabileceğini söyleyip onunla evlenmek istediğini söyler. Ona aldığı yüzüğü hazırlayıp, Zeynep’ten gelecek cevabı bekler.

Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Gitmesin Diye Benal’i…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler