Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ret Edilen Mehdi Zeynep'i...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ret Edilen Mehdi Zeynep’i Sürekli Takip Ediyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölümüyle 25 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi, Barış’ı evde görünce Cemile ile Kibrit’i alıp evden gider. Barış, Zeynep’in hala Mehdi’yi unutamadığını ve barışabileceğini düşünür. Zeynep, Kibrit’ten Mehdi’nin o geceyi Nazlı ile geçirdiğini öğrenip üzülür. Benal de, Mehdi’nin başka bir kadınla birlikte olduğunu öğrenip evi terk eder. Cemile ile Nuh’un nişanları ve düğünleri olur. Düğünde, Zeynep’in gözü Mehdi’yi arar. En sonunda Mehdi gelip kardeşini kutlayıp Zeynep’in karşısına geçip zeybek oynar. Doğduğun Ev Kaderindir 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ret edilen Mehdi, Zeynep’i sürekli takıp ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ret Edilen Mehdi Zeynep’i Sürekli Takip Ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 21. bölüm 1. fragmanında; Düğünden sonra Mehdi, onun kendisini affettiğini zannedip Zeynep’i dudağından öpüyor. Zeynep, Mehdi’yi itip onu affetmediğini söylüyor. Mehdi, Zeynep’e hayatında başka biri olup olmadığını soruyor. Zeynep, onun hayatında biri olabileceğini ima edince Mehdi, onunda kendisininde hayatında birinin olma ihtimalinin olamayacağını söylüyor. Mehdi, Zeynep’i yine takip ediyor. Yine onu Barış’la birlikte samimi bir şekilde şirkete girerken görüyor. Mehdi, Zeynep için tehlikeli olmaya mı başlıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 21. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/Huu_WCNF5QU

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Barış’ı Zeynep’le beraber evde kahvaltı yaparken görünce donup kalır. Zeynep, onunla konuşmak için dışarı çıkar. Mehdi, konuşacak bir şey olmadığını söyleyip, Kibrit ile Cemile’yi alıp gider. Eve gidince Cemile ile konuşur. Cemile, ona durumu kendisine anlatacaklarını ancak fırsat olmadığını söyler. O sırada Nuh geliyor. Mehdi Nuh’a, kardeşini yara bandı olarak kullanmasına izin vermeyeceğini söyler. Nuh ise, kendisiyle kendisini karıştırmamasını ona ulaşamadıkları geceyi Nazlı ile geçirdiğini söyler.

Nuh’un söylediklerini herkes duyar. Mehdi, Kibrit’e Zeynep’in gece mesailerine kalıp kalmadığını, Barış’ın eve kaçta geldiğini sorar. Kibrit’te ona, onun Nazlı’nın evine kaçta gittiğini sorar. Kibrit, Zeynep’i arayıp durumu anlatır. Zeynep. duydukları karşısında şok olur. Benal ise, hemen eşyalarını toplayıp evi terk eder. Evde bir Müjgan kalıyor. Mehdi eve geldiğinde Müjgan, herkesin gittiğini anlatır. O da onun zaten bunu istediğini söyleyip gider.

Mehdi, Zeynep’i takip etmeye başlar. Zeynep, gece mesaisi için şirkete gider. Barış, mesai sonunda Zeynep’le oturup bir kahve içer. Onun iki anne arasında kaldığını anladığını söyler. Daha sonra ikili şirketten çıkınca, Barış Mehdi’nin arabasını orada görür. Ertesi gün Nermin hanımı arayıp, Mehdi’nin Zeynep’i takip ettiğini söyler.

Nermin hanım çok endişelenir. Cemile’nin düğün günü gelir. Ama pek katılım olmaz. Nikah kıyıldıktan sonra Zeynep, ortamı neşelendirmeye çalışır. O sırada önce Müjgan, sonra Mehdi gelir. Mehdi, Zeynep’in karşısına geçip zeybek oynar.

 Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep’i Bırakmamakta Kararlı Görünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler