Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay ikizlerini nerede doğuracağını açıkladı!

İlgili Postlar

Doğa Rutkay ikizlerini nerede doğuracağını açıkladı!

Eşi Kerimcan Kamal ile birlikte bir etkinliğe katılan Doğa Rutkay, ikiz bebeklerini nerede dünyaya getireceğini açıkladı. Ünlü isimlerin genellikle yurt dışında doğum yapmayı tercih ettikleri son dönemlerde, Doğa Rutkay’ın da bu akıma uyup uymayacağı merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncu, doğumu nerede yapacağının kararını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Doğa Rutkay, ikiz bebeklerinin cinsiyeti açıkladı!

Doğa Rutkay kararını verdi

Son dönemlerde özellikle ünlüler dünyasında moda haline gelen yurt dışında doğum yapma akımına uyup uymayacağı merak edilen Doğa Rutkay, kararını açıkladı. İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, doğumu nerede yapacağını açıkladı.

Doğa Rutkay kimdir?

Doğa Rutkay ikizlerini nerede doğuracak?

Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Kadıköy’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı ve ‘Güldür Güldür Show’ ve ‘Her Şey Bu Masada’ ile izleyicisi ile bir araya geldi. Şu an altı aylık hamile olan Doğa Rutkay, etkinlikte doğumu nerede yapacağının kararını açıkladı. İkiz bebek dünyaya getirecek olan ünlü oyuncu, “Kendi memleketim, kendi toprağım, başka ülkeye gitmem. Burada doğdum büyüdüm, çocuklarım da öyle olsun isterim.” dedi.

Sanat kalmadı artık

Son zamanlarda popüler olan oyuncuların eğitimsiz olmasından ve oyunculuktan önce popüleritenin ön plana çıkmasından şikayetçi olduğunu ifade eden Doğa Rutkay, “Sanat kalmadı artık. Bazı arkadaşları, gençleri seyrediyorum, çoğunun oyunculuk eğitimi yok. Shakespeare’in bir eserini oynarsın, bunu anlatamazsın bir televizyon oyuncusuna, anlamaz.” diye konuştu.

Doğa Rutkay’ın ikizlerinin cinsiyeti ne?

Doğa Rutkay, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ikiz bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Hamile fotoğrafı ile duygusal bir paylaşım yapan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, paylaşımında “Çok şükür 4 ayı geride bıraktık. Sağlıkla, özenle, duayla, pozitif düşünceyle ve neşeyle… Gözümüz aydın bir kız bir oğlan bizimkiler… Sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden gönderdiğiniz o güzel enerjiler sahiden işe yarıyor bilesiniz. Sevildiğini anlıyor insan… Dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.” ifadelerini kullandı. Şu sıralar altı aylık hamile olan Doğa Rutkay, ikiz bebeklerini kucağına almak için işe Kermcan Kamal’la gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler