Ana SayfaÜnlülerCoachella Müzik Festivali’ne Hande Erçel'in cesur pozları damga vurdu

İlgili Postlar

Coachella Müzik Festivali’ne Hande Erçel’in cesur pozları damga vurdu

Geçtiğimiz hafta sonu Amerika – California’da gerçekleşen ‘Coachella Müzik Festivali’ne binlerce kişi katılırken, Türkiye’den de katılım oldukça fazlaydı. Hande Erçel ve sevgilisi Murat Dalkılıç da konseri izlemeye gidenler arasındaydı. Hande Erçel, müzikle kendinden geçerken, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Cesur pozları, gündem yarattı. İşte detaylar…

Murat Dalkılıç, Hande Erçel’den neden vazgeçti?

Hande Erçel ve sevgilisi Murat Dalkılıç, ‘Coachella Müzik Festivali’nde

Amerika’da Kaliforniya eyaletinin Riverside, Coachella Vadisi’nde her yıl gerçekleşen yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella 2018’e, 500 bin kişi katıldı. Dünyanın dört bir yanından müzikseverlerin akın ettiği festivale, Türkiye’den de yüzlerce kişi katıldı. Bu isimlerin arasında, Hande Erçel ve sevgilisi Murat Dalkılıç da yer aldı.

Hande Erçel kimdir?

Kıyafetleri göz kamaştırdı

Festivalde müziğin tadını çıkaran Hande Erçel, en özel anlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncu, kıyafet tercihleri ile gözleri kamaştırdı.

Murat Dalkılıç kimdir?

Saçlarına ek yaptıran ve mavi renge boyatan Hande Erçel, birbirinden cesur kıyafetleri ile yaptığı paylaşımlarla festivalin en dikkat çekici isimleri arasında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler