Ana SayfaÜnlüler‘Öyle Özelsiniz Ki Ben Sizlerle Fotoğraf Çektirmeliyim’

İlgili Postlar

‘Öyle Özelsiniz Ki Ben Sizlerle Fotoğraf Çektirmeliyim’

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne aldı. Ebru Yaşar, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuk ve ailelerinin bir araya geldiği etkinlikte duygusal anlar yaşadı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan sanatçı, ‘öyle özelsiniz ki ben sizlerle fotoğraf çektirmeliyim’ diyerek, mütevaziliği ile hayranlarının takdirini topladı.

Performansıyla Mest Etti

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, performansıyla Balıkesirli hayranlarını mest etti.  Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuk ve ailelerinin bir araya geldiği etkinlikte konser veren Yaşar, , konserinin ortalarına doğru salonu dolduran misafirlerin arasına karıştı. Kendisi ile fotoğraf çektirip bu anı ölümsüzleştirmek isteyen hiçbir hayranını geri çevirmeyen Ebru Yaşar, şunları söyledi: “Asıl benim sizlerle fotoğraf çektirmem gerekiyor, öyle özelsiniz ki. Her birinizin gözlerinde yanan merhamet ve sevgi ışığını o kadar iyi görüyorum ki… Bugün burada sizlerle birlikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum”dedi.

Duygusal Anlar Yaşadı

Dillere dolanan şarkılarını Balıkesirli müzikseverlerle birlikte seslendiren başarılı sanatçı; enerjisi ve güler yüzü ile de davetlilerin takdirini topladı. Gözlerinin dolduğu dikkatten kaçmayan ünlü şarkıcı, sahne sonunda Balıkesirliler tarafından ayakta alkışlanarak uğurlandı.

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar’ın Gözleri Hariç Her Yeri Estetik Çıktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler