Ana SayfaÜnlüler50 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, bikinili fotoğrafını paylaştı

İlgili Postlar

50 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, bikinili fotoğrafını paylaştı

Fazla kiloları ile görmeye alışık olduğumuz Yeşim Ceren Bozoğlu, bir yılda tam 50 kilo verdi. Ünlü oyuncu, istediği kiloya ulaşınca bikinili bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizde…

Manken gibi olan Yeşim Ceren Bozoğlu 1 yılda 50 kiloyu nasıl verdi? İşte son hali…

Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl 50 kilo verdi?

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son bir yıldır büyük bir hızla kilo veriyor. Fazla kilolarından kurtulmak istene Bozoğlu, 2016 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrasında yaptığı diyet ile birlikte kilo vermeye başladı. Son bir yılda, tam 50 kilo birden verdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan bikinili poz

110 kilodan 60 kiloya inerek istediği kiloya en sonunda kavuşan Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından bikinili bir pozunu paylaştı.

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun “Filtre ve photoshop yok” notu ile paylaştığı bikinili fotoğrafı

Geçtiğimiz aylarda bir alışveriş merkezinde basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeşim Ceren Bozoğlu, “Hayatta çok hüsrana uğradım, tokat yedim. Artık tasavvufla ilgilenmeye başladım, ruhsal detoksa girdim. Fırtınadan sağ çıktım. İnsanı kılık kıyafete para yatırmak değil, fakirlere, hastalara yardım eli uzatmak mutlu ediyor.” diye konuşmuştu. Konuşmalarında kendini tasavvufa adadığını ifade eden ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, basın mensuplarının “Aşkı buldunuz mu?” sorusuna elindeki poşeti göstererek “Gerçek aşkı bununla buldum. İnsani aşk bir yere kadar.” şeklinde bir yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler