Ana SayfaDedikoduDizilerin Merak Edilen Çekim Yerleri

İlgili Postlar

Dizilerin Merak Edilen Çekim Yerleri

Birçok dizinin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor. Bugünlerde ise Çukur dizisindeki mahallenin neresi olduğu merak ediliyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler’den Kara Sevda’ya, Çukur gibi dizilerin çekildiği yerler…

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir kitle oluşturan Çukur’un başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş rol alıyor. Koçavalı Aile’sinin hikayesini anlatan, önce dövmeleriyle dikkat çeken Çukur dizisinin çekildiği mahalle de merak uyandırmıştı.

ÇUKUR

Çukur’daki merak uyandıran mahalle İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki ‘Dostlar Kahvesi’, ‘Koçavalı Aş Evi’ ve Muhittin’in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

Star TV’nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler senaryosu kadar çekimleriyle de konuşuluyor. Peki ama başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor?

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı, Ufak Tefek Cinayetler’in çekimleri İstanbul’un çeşitli mekanlarında gerçekleşiyor.

Amerikan dizilerindeki lüksü aratmayan, doğayla iç içe bahçeli ve havuzlu evler ise Kemer Country ve Zekariyaköy’de yer alıyor. Dizinin birçok bölümü buralarda çekiliyor.

CESUR VE GÜZEL

Cesur ve Güzel’in çekildiği Polonezköy’de 54 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan çiftlik evi Simavi Ailesi’nin.

Doğayla iç içe bulunan çiftlik evinin arazisinde iki av köşkü ve arazinin sınırları içinde yer alan bir de gölü bulunuyor. Çiftliğin bulunduğu arazi dizi için yeniden inşa edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler