Ana SayfaDedikoduDiyanet'in yayınladığı "Fenomen olma, iyi ebeveyn ol" videosu akıllara Şeyma Subaşı'nı getirdi

İlgili Postlar

Diyanet’in yayınladığı “Fenomen olma, iyi ebeveyn ol” videosu akıllara Şeyma Subaşı’nı getirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı, “Mevlidi Nebi” haftası nedeniyle “Fenomen olma, iyi ebeveyn ol” adlı bir video yayınladı. Yayınlanan videoda yağmurdan korkan kızına gülerek karşılık verdiği için eleştirilere maruz kalan Şeyma Subaşı’nı getirdi.

Şeyma subaşı kimdir ?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, “Mevlidi Nebi” haftası kapsamında ‘Peygamber ve Aile’ konusu ile ilgili yeni bir video paylaştı. “Fenomen değil, iyi ebeveyn ol” başlığıyla teknoloji bağımlılığının eleştirildiği video, akıllara yağmurdan korkan kızına gülerek karşılık veren Şeyma Subaşıyı getirdi.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Peygamber ve Aile konulu videoda, son zamanlarda artış izleyen sosyal medya akımını tepki gösterildi. Videoda yer alan “Sanal hayatta takipçilerin artarken gerçek hayatta azalmasın.” cümlesi dikkat çekti.

KIZI İLE YAĞMURDA ÇEKİLEN VİDEOSU TEPKİLERE MARUZ KALDI

Yayınlanan videodaki anne ve çocuk ilişkisi akıllara Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı’nı getirdi. Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ve yakın arkadaşları ile Miami’de tatil yapan Şeyma Subaşı, yağmurda çekilen kızı Melisa’nın videosuyla tepki aldı. Şiddetli yağmurda araç içinde olan Melisa’nın Anne çok korkmaya başladım” demesine gülerek karşılık veren Subaşı, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Gelen eleştiriler sebebiyle paylaşım yapan Şeyma Subaşı, “Üstü açık arabada yağmur yağmış, Melisa çok korkmuş, ben de annesi olarak onu dinlememişim… Gayet komik ve aptalca bir andı. Melisa’nın orada ‘korkuyorum’ demesi normal, diyebilir. Ben ve Melisa çok eğleniyoruz.” diyerek durumu ifade etti.

şeyma subaşı
Şeyma Subaşı ve kızı Melisa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler