Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'da Sürpriz Gelişme!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da Sürpriz Gelişme!

Diriliş Ertuğrul’da sürpriz gelişme! Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’da, yeni sürprizler izleyiciyi bekliyor. Vazgeçilmez dizide bu hafta hangi sevilen isim diziye tekrardan kaldığı yerden geri dönüyor? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Diriliş Ertuğrul efsanesi devam ediyor!

Diriliş Ertuğrul’da sürpriz gelişme!

TRT ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da sürpriz bir gelişme yaşandı.

4 sezondur ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip Diriliş Ertuğrul dizisinde sürprizler bitmiyor.

Dizide Ertuğrul Bey’in ağabeyi Gündoğdu’nun hatunu Selcan Hatun karakterini canlandıran başarılı oyuncu Didem Balçın, bu haftadan itibaren  ara verdiye diziye geri dönüyor.

Didem Balçın, Selcan Hatun Rolüyle Diziye Geri Dönüyor
Didem Balçın, Selcan Hatun Rolüyle Diziye Geri Dönüyor

9 Aralık 2018 reyting sonuçları açıklandı! Savaşçı mı? O Ses Türkiye mi?

Selcan Hatun, Cevval ve gözü açık kadın!

Diriliş Ertuğrul dizisinin ilk iki sezonunda Selcan Hatun karakteriyle büyük bir başarı yakalayan Didem Balçın, canlandırdığı cevval ve gözü açık kadın karakteriyle Kadı abasına geri dönerek izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Dünyada 85 ülkede, yaklaşık 3 milyar izleyici kitlesine sahip fenomen Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ üstleniyor.

Didem Balçın kimdir?

Merakla beklenen 127. bölümde neler olacak?

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Diriliş Ertuğrul’un 127. bölümünde Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Ertuğrul, Gündüz’ü Lais ve İlbilge’nin elinden kurtarmayı başarabilecek mi? Ertuğrul, herkese karşı nasıl bir oyun kurucak, yeni hamlesi ne olacak?

Selcan Hatun ve oğlu, obaya neden geldiler? Ana – oğulun gelmesiyle bundan sonra ne gibi gelişmeler olacak? Dragos’un Ertuğrul’a karşı yeni hamlesi ne olacak? Emir Bahaeddin’in Söğüt’teki varlığında nasıl neticeler doğacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin konusu

İlk olarak 2014 yılında seyirciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi, 6 asır boyunca dünyaya hükmeden Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu konu alıyor. Devlete ismini vermiş olan Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin hikayesinin konu edinildiği dizide, Kayı Boyu’nun mücadeleleri ve hangi süreçlerden geçerek devletleştiği anlatılıyor. Kayı Boyu’nun bu süreçte yaşadığı zorlukları bileğinin ve imanının gücüyle nasıl aştığının anlatıldığı, zengin oyuncu kadrosu sayesinde hemen hemen döneme dair er ipucuna değiniliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler