Ana SayfaDizilerÇarpışma'nın Kerem'i İzleyenleri Hüzne Boğacak!

İlgili Postlar

Çarpışma’nın Kerem’i İzleyenleri Hüzne Boğacak!

Çarpışma’nın Kerem’i izleyenleri hüzne boğacak! Show Tv’de ekrana gelen ve henüz yayınlanan ilk 3 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizi Çarpışma’da bu hafta oldukça duygusal gelişmeler yaşanacak. 4. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Çarpışma Dizisinin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çarpışma’nın Kerem’i izleyenleri hüzne boğacak!

Çarpışma’nın Kerem’i izleyenleri hüzne boğacak! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yeni dizi Çarpışma, yayınlanan ilk 3 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi yakaladı.

Show TV ekranında Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünün fragmanı büyük bir merak uyandırırken, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kerem’in yaşadığı duygusal çöküş izleyenleri hüzne boğacak.

Alperen Duymaz - Melisa Aslı Pamuk
Alperen Duymaz – Melisa Aslı Pamuk

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu 

Yeni bölümde yürekleri dağlayacak

Yayınlanan 4. bölüm fragmanında yeniden başladığı yere geri döndüğünü söyleyen Kerem, arka planda Ahmet Kaya’nın şarkısı olan “Penceresiz Kaldım Anne” çalarken, “Benim çocukluğum nerede anne? Onu bulsam, oturtsam karşıma… Keşke desem” sözleri ile yürekleri dağlayacak.

Yeni bölümde Kerem’in çocukluk travmaları ve annesi ile yaşadıkları zor günler gün yüzüne çıkarken, hal ve tavırları yeni bölüme damgasını vuracak.

3.bölümde neler oldu

Geçtiğimiz Perşembe günü ekrana gelen Çarpışma dizisinin 3. bölümünde; Zeynep elektronik kelepçe ile ev hapsine alınırken, kendisine ihanet edildiğini düşünen Kerem, Yakup ve Meral’in peşine düştü.

Cemre’yi yaralayıp aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette görünce şoke olan Kadir, Kerem’i buldu. Teşhis için Kerem’le yüzleşmek isteyen Cemre, cevabını öğrenmek istediği “Neden geri döndün?” sorusunu Kerem’e yöneltince, aldığı cevap karşısında çok şaşırdı.

Belma’nın gizli çekilen videosunu Cemre’ye söyleyen Kerem, hapishaneden çıkması karşılığında bu videoyu kendisine vereceğini söyledi.

Heyecanlı geçen bölümün sonunda Kadir ve Veli sonunda karşı karşıya geldi. Annesini bulmak için polis olan Kadir’e, annesi ile ilgili bilgi sahibi olduğunu düşündürten Veli; amacına ulaştı.

Öfkeden deliye dönen Kadir Adalı’nın ise kayıp annesi ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmek istemesi üzerine, Veli’nin Kadir’in annesi ile ilgili ne bildiği büyük bir merak konusu oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler