Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisinin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisinin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çarpışma dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı dizi Çarpışma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Cemre, yaptığı ters köşe ile bir hayli şaşırtıyor. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Çarpışma Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Çarpışma dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çarpışma dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimlerin paylaştığı Çarpışma dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yayınlanan 4. fragmanda Zeynep ve Kadir’in duygusal anları dikkat çekerken, Veli’nin sözleri Kadir’i adete deliye çevirdi. İşte Çarpışma dizisinin 4. bölüm fragmanı…

Çarpışma Dizisi Final mi Yapıyor?

Çarpışma 4. Bölüm Fragmanı

9 Aralık 2018 reyting sonuçları açıklandı! Savaşçı mı? O Ses Türkiye mi?

Çarpışma dizisinin 3. bölümünde neler oldu?

Geçtiğimiz Perşembe günü ekrana gelen Çarpışma dizisinin 3. bölümünde; Zeynep elektronik kelepçe ile ev hapsine alınırken, kendisine ihanet edildiğini düşünen Kerem, Yakup ve Meral’in peşine düştü.

Cemre’yi yaralayıp aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette görünce şoke olan Kadir, Kerem’i buldu. Teşhis için Kerem’le yüzleşmek isteyen Cemre, cevabını öğrenmek istediği “Neden geri döndün?” sorusunu Kerem’e yöneltince, aldığı cevap karşısında çok şaşırdı.

Belma’nın gizli çekilen videosunu Cemre’ye söyleyen Kerem, hapishaneden çıkması karşılığında bu videoyu kendisine vereceğini söyledi.

Heyecanlı geçen bölümün sonunda Kadir ve Veli sonunda karşı karşıya geldi. Annesini bulmak için polis olan Kadir’e, annesi ile ilgili bilgi sahibi olduğunu düşündürten Veli; amacına ulaştı.

Öfkeden deliye dönen Kadir Adalı’nın ise kayıp annesi ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmek istemesi üzerine, Veli’nin Kadir’in annesi ile ilgili ne bildiği büyük bir merak konusu oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler