Ana SayfaDizilerAğlama Anne'de Zeynep Gerçekleri Öğrenecek mi ?

İlgili Postlar

Ağlama Anne’de Zeynep Gerçekleri Öğrenecek mi ?

Ağlama Anne 10. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan 10. son bölümde; Zeynep, geçmişi ile ilgili gerçekleri babasına soruyor. Adnan bu sorular karşısında suskun kalıyor. Necmiye Alev’in evine giderek “Herkesi birbirine kattın. Bir anneye bu eziyet çektirilir mi?” diyerek tokat atıyor. Damla, babasının evini terk ediyor. Bu zor anında Adnan onun yanında oluyor. Özlem ise “anne olmayı beceremedim, bir eş olmayı beceremedim, bir abla olmayı dahi beceremedim. Artık yeter” diyerek silaha davranıyor. Peki Ağlama Anne 10. bölümde başka neler yaşandı? Ağlama Anne 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Zeynep’in gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecekler mi ?

Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in baş rollerinde oynadıkları atv’nin Ağlama Anne dizisi, merak uyandıran bir sahne ile izleyiciyi heyecanlandırdı.

Yeni gelişmelerin yaşandığı bölümde, kızından ayrı kalmaya dayanamayan Damla’ya en büyük desteği Adnan verdi. Ancak Adnan’ın da sabrı kalmamıştı artık. Zeynep’e, annesinin Alev olduğu ve doğduğunda onu istemediği, öldürmeye çalıştığı gerçeğini söylemeleri gerektiğini anlattı.

Zeynep, kimin tarafını seçecek?

Damla, bunu yapamayacağını, Zeynep’i daha fazla üzemeyeceğini söylerken, Adnan, Zeynep’in bunları bilmeye hakkı olduğunu ve gerçeği anlatıp onun kararını beklemeleri gerektiğini anlattı.Damla ve Alev ise ödül töreni için giyinip Ali Osman’ı beklerken kapının çalmasıyla başka bir şaşkınlık yaşadılar.

Adnan ve Damla, Zeynep ile konuşmak istedi. Alev engel olmaya çalışsa da içeri girdiler. O sırada gelen Ali Osman ne olduğunu anlamaya çalışırken, Damla, Zeynep’e anlatmaları gereken bir şey olduğunu söyledi.Alev büyük bir endişe ile Damla’ya bakarken, Zeynep de merak içinde kalakaldı.

Yeni bölümde Damla ve Adnan gerçekleri anlatabilecek mi hep birlikte göreceğiz ama Zeynep gerçeği öğrendiğinde büyük bir şoka uğrayacak. Şimdi onun kimin tarafını seçeceği de merak konusu.

10. bölümde neler oldu?

Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep’in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev’in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder. Adnan, Damla’yı bir başına bırakmaz. Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan’la Damla’dan hesap sorar. Alev’i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep’ten saklanan sırrı açıklamak için Alev’in kapısına dayanırlar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler