Ana SayfaDizilerAvlu'da Deniz Kıyameti Koparıyor!

İlgili Postlar

Avlu’da Deniz Kıyameti Koparıyor!

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide, chip’i bulan ve içindeki parayı da bulan Deniz, onu Kudret’in adamlarına kaptırmıştı.

Polisin geldiğini duyan adamlar ateş etmeye başlayınca, Deniz, Naciye’nin kızını ve paraları alıp giderken, bu kez paraların peşindeki başka biri tarafından durdurulmuştu.

Avlu’dan Çukur’a Bomba Transfer!

Deniz, cezaevine geri getiriliyor!

Deniz’in paraları bir şekilde Azra’nın kardeşi için hastaneye götürüp götürmediği merak konusuydu.Yeni bölüm tanıtımında Deniz’in cezaevine döndüğünde Azra ile gözgöze geldikleri ve Deniz’in olumsuz şekilde başını salladığı görüldü. Yerlere saçılmış para görüntüsü ve Deniz’in yakalanma anını flasback olarak gördüğümüz sahneye bakılırsa, Deniz, paraları götüremeden yakalandı.

Bu arada Deniz’in yeniden cezaevine getirilmesine şiddetle karşı çıkan bir kişi var! Kudret, Deniz’i görünce deliriyor. Deniz ise “Bitin kanlanmış senin, çünkü seni en son gördüğümde altımda, buranın ağası da efendisi de sensin diye yalvarıyordun” diyerek onu iyice çıldırtıyor.

Deniz, Kudret’i öldürmeyeceğini, kendisine her baktığında çocuğunun ölümünü hatırlaması ve acı çekmesi için çalışacağını da söylüyor.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

İşte Avlu 24. bölüm fragmanı:

Avlu 24. yeni bölüm fragmanı STAR TV tarafından yayınlandı. Yeni bölümden önemli ipuçları veren fragmanda; Deniz, cezaevine geri dönüyor. Kudret’e “Beni her gördüğünde evlat acısı neymiş tekrar tekrar hatırla” sözleri ve ardından Kudret’in Deniz’e saldırması gerilimin dozunu yükseltiyor. İşte Avlu 24. yeni bölüm fragmanı…

Avlu 23. bölümde neler yaşandı;

Deniz’in elindeki büyük koz ne?

Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır. Üstelik bu kez kendi için değil… Bu sırada içeride Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaktadır. Zerrin, onları durdurmak ve üstü kapatılamaz bir olay yaşanmasını engellemek zorundadır. Ancak Deniz’in elindeki koz onu her şeyden önce kendini kurtarmaya mecbur bırakacaktır…

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 24.bölümü ile 13 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler