Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz Şoke Oluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz Şoke Oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 13.son bölümde; Yılmaz, yeniden yüzleştiği Züleyha’dan öğrendikleri karşısında büsbütün yıkılarak hayal kırıklığına uğruyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha, Demir’i sevemeyeceği gerçeğini açıkça yüzüne vuruyor. İşte, iddialı dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı geldi.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Duygu dolu dans!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 14. yeni bölümü 13 Aralık perşembe akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Dizinin Yılmaz’ı Uğur Güneş, yaptığı röportajda Züleyha ile Yılmaz’ın arasının ilerleyen bölümlerde düzeleceğine dair sinyaller vermişti. Bu durum dizinin büyüsünü bozar mı bilinmez ama, Bir Zamanlar Çukurova hayranları heyecanla yeni bölümleri beklemekte.

14. bölüm fragmanında Demir, patlattığı bombanın hedefe ulaştığını ve her şeyin yoluna girdiğini düşünüyor. Hünkar hanım ise oğluna bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor. Demir, Züleyha ile partide dans ettiği sırada içeriye giden kişi ile şok oluyor. Bu kişi, Demir mi yoksa Fekeli mi? İzleyici merakla beklemekte.

Videodan 14. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana geldi. Yayınlanan yeni fragmanda; Patlama sonrası Cengaver ile Demir sevinç içinde. Üstelik 10 kişinin öldüğü haberini de duyuyorlar. Hünkar oğlunun patlamanın sorumlusu olduğunu öğrenince kendini kaybediyor. ‘Kan akmadan bitmeyecek mi bu iş’ diyerek oğluna kızıyor. Züleyha ile Demir dans ederken Demir hiç de beklemediği biriyle karşılaşıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı…

ATV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük başarı elde eden kaliteli dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Peki 13. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Züleyha ve Yılmaz’ın büyük buluşması, Demir’in tehditlerine boyun eğecek mi?

Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, ‘Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı’ diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor!

Fekeli’nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek.

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 14.bölümü ile 13 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler