Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul efsanesi devam ediyor!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul efsanesi devam ediyor!

Diriliş Ertuğrul efsanesi devam ediyor! Yayınlanmaya başladığı günden bu yana başarılı çizgisinden bir an olsun şaşmadan yükselen Diriliş Ertuğrul dizisi, yine zirveyi kimseye bırakmadı. Diriliş Ertuğrul dizisi, elde ettiği rakamlar ile efsanesini devam ettirdi. Detaylar haberimizde…

İşte “Diriliş Ertuğrul” Farkı!

Diriliş Ertuğrul zirveyi bırakmıyor

Dört sezondan bu yana TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren, izleyiciyi ekran başına kilitleyerek izlenme rekorları kıran ve kendine has tutkunları mevcut olan Diriliş Ertuğrul dizisi, efsanesine devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi giren Diriliş Ertuğrul, yine zirveyi elden bırakmıyor.

Diriliş Ertuğrul Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Tarihimizi dünyaya tanıttı

Başarısı ile Türk televizyon tarihinin en dikkat çekici yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan Diriliş Ertuğrul dizisi, dünyaya da açıldı ve 85 ülkede 25’ten fazla dile çevrilerek tarihimizi dünya çapında geniş kitlelerin tanımasına vesile oldu.

Diriliş Ertuğrul efsanesi devam ediyor

TRT 1 ekranlarının fırtınalar estiren iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul, son bölümü ile efsanesini sürdürdü ve ABC1’de 17.14, AB’de 15.64 ve TOTAL’de 14.33 ile reyting listesindeki başarısını tüm reyting gruplarında devam ettirdi.

Başarılı oyuncular kadrosunda

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğul dizisinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler