Ana SayfaDedikoduDilara Aksüyek'ten Özel Açıklamalar

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek’ten Özel Açıklamalar

on olarak ‘Baş Belası’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir’de bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksüyek, aşk hayatıyla konuşurken; giyim tarzıyla ilgili yoruma ise sitem etti. Dilara Aksüyek’ten özel açıklamalar geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Ekran Şen’le Aşk Mı Yaşadı?

Ayrılığın ardından Cihangir’de işletmeci Erkan Şen ile görüntülenen oyuncu, “Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?” diyerek, gazetecilere sitem etmiş; ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

Hakında çıkan söylentilere sosyal medya hesabından yanıt veren Aksüyek, “Hayatımda biri olduğunda bunu hiçbir zaman saklamadım. Olursa yine haberiniz olur. Sevgiler” ifadelerini kullanmıştı. Aksüyek ile bir ilişkisi olduğu söylentileri yalanlayan işletmeci Erkan Şen de Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri yayınlamıştı;

“Sevgili basın mensubu arkadaşlarım; çok teşekkür ederim. Hepimizin sevgiyi ve aşkı önceliğe koymamız gereken bu günlerde beni aşk haberleriyle manşete taşımışsınız. Üstelik benim de çok sevdiğim, dostluğuna kıymet verdiğim Dilara gibi özel bir kadınla… Aramızda yazdığınız gibi bir aşk söz konusu değildir; olsaydı ben zaten böyle bir ilişkiyi açıklamaktan gurur duyardım. İnanın… Yakın dostluğumuzun yanlış algılanıp, bu haberlerin Dilara’yı da sevenlerine karşı açıklama yapmak durumunda bırakmamış olmasını diliyorum. Sevgiler…”

Yeni Bir Aşka Yelken Mi Açtı?

Tüm bu gelişmelerin ardından güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam Cihangir’de objektiflere takıldı. Aksüyek, isminin Doruk olduğu öğrenilen erkek arkadaşı ile uzun bir süre oturduktan sonra mekandan birlikte ayrıldı. Flaşların patlamasıyla çift ve basın mensupları arasında bir süre köşe kapmaca yaşandı.

Dilara Aksüyek’ten Özel Açıklamalar

Aksüyek, “Arkadaşlar, Doruk benim çok samimi arkadaşım. Onun kaçmasına ve yüzünü saklamasına bakmayın o çok utangaç ve bu tür şeylerden hoşlanmıyor. Aramızda hiçbir şey yok. Sevgili peşinde değil işimin peşindeyim. Bir ilişkim olsaydı mutlaka haberiniz olurdu. Çünkü ben saklayan biri değilim” açıklamasını yaptı.

Ünlü isim, “Dilara Hanım giyim tarzınız biraz uçuk değil mi?” sorusuna ise sitem ederek, şöyle konuştu;

Kıyafetim gayet normal. Her zamanki gibi giyim tarzım. Bunu ilk kez mi görüyorsunuz, ne varmış?

“Ben Yaptım”

Muhabirlerin “Kollarınızda dövmeler görüyoruz yeni mi yaptırdınız?” sorusuna ise, “Elimdeki dövmeyi ben kendim yaptım” diyerek yoluna devam etti.

“Ben O Sayfayı Kapattım”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda yine Cihangir’de kameralara yansıyan güzel oyuncu, eski sevgilisi Onur Bay ile ilgili sorular karşısında “Ben o sayfayı çoktan kapattım ,siz hala orada mısınız?” şeklinde konuşmuştu.

Keyfi gayet yerinde olan Aksüyek, o zamanlar yeni başlamış olduğu ‘Baş Belası’ adlı dizide ‘Nazlı’ karakterini oynayarak iyi bir projeye imza attığını da söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler