Ana SayfaDedikoduHande Soral Anne Oldu!

İlgili Postlar

Hande Soral Anne Oldu!

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Hande Soral anne oldu. 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral ile İsmail Demirci’den müjdeli haber geldi. Ünlü çift, oğulları Ali’ye kavuştu.

Ali Bebek Yolda

Eşi ile objektif karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu. Aynı pozu kendi Instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci’nin ‘dad’ (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmamıştı.

Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, oğlu olacağını ve Ali ismini vereceklerini, “Ali Demirci geliyor” notuyla duyurmuştu.

“Boğa Erkeği Olacak”

Hande Soral, daha önce de mayıs ayının üçüncü haftası gibi bebeğinin doğmasını beklediklerini dile getirerek, “Boğa erkeği olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Soral Anne Oldu!

Oyuncu Hande Soral meslektaşı İsmail Demirci, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir süredir bebek heyecanı yaşayan çiftin oğulları dünyaya geldi.

Soral ve Demirci’nin ‘Ali’ ismini verdikleri çocuklarını dün kucaklarına aldılar. Çiftin bebekleri 52 santim ve 3 kilo 705 gram olarak dünyaya geldi.

Kalabalık aileye sahip olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Hande Soral, “Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey.” ifadelerini kullanmıştı.

Dün Ali bebeği kucağına alan Hande Soral ve İsmail Demirci çiften henüz hiçbir açıkalama gelmedi. Ünlü çift şimdilik oğullarını sosyal medyada paylaşmamayı tercih etti.

Hande Soral Kimdir?

İsmail Demirci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler