Ana SayfaDedikoduDila Tarkan Şeyma Subaşı'na Meydan Okudu!

İlgili Postlar

Dila Tarkan Şeyma Subaşı’na Meydan Okudu!

Dila Tarkan Şeyma Subaşı’na meydan okudu! Dila Tarkan, paylaştığı bikinilini fotoğraflarıyla yakın arkadaşı Şeyma Subaşı’na meydan okudu. İkilinin, bikinili kareleri gündem oldu. İşte detaylar;

Murat Cemcir’den Dila Tarkan’a Bomba Yorum…

Aynı zamanda internet fenomeni Şeyma Subaşı’nın yakın dostlarından olan Dila Tarkan, son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı  paylaşımlarıyla magazin gündeminde bir hayli yer alıyor. Sosyetik güzel Dila Tarkan’ın adı en son iş adamı Hakan Sabancı ile çıkmıştı.

Sosyetik Güzel Dila Tarkan, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı ve Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı İle Nerede

Dila Tarkan, kız kardeşi Sima Tarkan ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşınca, Ünlü oyuncu Murat Cemcir, paylaşımın hemen altına  ”Maşallah” ifadesiyle not bırakması Magazin gündeminde olay oldu.

Dila Tarkan’dan Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz aylarda röportaj veren Dila TarkanSizce hangisi daha avantajlı: Zengin ve çirkin doğmak mı, fakir ve güzel doğmak mı?” sorusunu

“Duruma avantaj olarak bakacaksak zengin ve çirkin. Günümüzde estetiğin geldiği noktaya bakarsak o kadar parayla kimsenin çirkin kalma şansı yok. Estetikle insanlar o kadar değişiyor ki yakında herkes komple Instagram filtrelerine dönüşecek. Bence önemli olan zengin, fakir, güzel, çirkin değil; bu hayatta şanslı ve iyi kalpli olmak. Bu ikisi olunca insanın önüne doğru kapılar açılıyor.” ifadeleriyle yanıtladı.

Dila Tarkan kimdir?

Dila Tarkan Şeyma Subaşı’na Meydan Okudu!

Dila Tarkan, Maldivler tatilinden sonra Miami’ye geçti. Ünlü sosyetik bikinili çektirdiği fotoğrafla olay yarattı. Merdiven üzerinde poz veren Tarkan, Instagram’dan iki karesini yayınladı. Sosyetik güzel, “Merdiven soğukluğu” diye yazdı. Tarkan’ın pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Sosyetik güzelin fitliği dikkat çekti. Tarkan’ın yakın arkadaşı Şeyma Subaşı‘yı da fitliği ve güzelliğiyle resmen meydan okumuş oldu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler