Ana SayfaDedikoduCansel Elçin'in Olay Yaratan İçlik İtirafı

İlgili Postlar

Cansel Elçin’in Olay Yaratan İçlik İtirafı

Cansel Elçin’in olay yaratan içlik itirafı! Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Geçtiğimiz ay Kartalkaya’da kayak yapan Elçin’in ‘içlik’ itirafı ağızları açık bıraktı. İşte o açıklama;

Neydi sizi birbirinizde bu kadar etkileyen?

Zeynep Tuğçe Bayat: Zeka ve donanım çok önemli. Tembel insanlardan hoşlanmıyorum. Çok enerjiğim, bana ayak uydurmak zordur. Cansel’in hayat enerjisi çok fazla. Donanımı da beni çok etkiledi. Ufkumu açan bir adam.

Cansel Elçin, kendinden 16 yaş küçük yeni aşkıyla mutluluk pozu verdi!

Cansel Elçin: İnsanın karşısındakini tanıdıkça aşık olup sevdiğine inanıyorum. Önce arkadaş olduk, sonra birbirimize destek ve yardımcı. Aynı kafada olduğumuzu anladık. Bunlarla birlikte aşk geldi.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Balayına Çıktı

Geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, işlerinin yoğunluğundan dolayı balayına çıkamamıştı. Oyuncu çift, yeni projeleri öncesi gecikmiş balayı için Meksika’yı tercih etti.

İstanbul’un soğuğundan Meksika’nın güneşli ve sıcak havasına uçan çift, bu vesileyle Elçin’in Meksiko City’de yaşayan akrabalarını da ziyaret etti. Ardından ülkenin en turistik şehri Cancun’a geçen çift, burada Karayipler’in serin sularında denizin tadını çıkardı.

Cansel Elçin Kimdir?

Cansel Elçin Karda Takım Elbise Giydi

Cansel Elçin, eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile geçtiğimiz ay Kartalkaya‘da karın tadını çıkarmıştı. Kayakta oldukça usta olan Elçin, takım elbisesi ile kayarken, eşi ise o anları ölümsüzleştirmeyi ihmal etmemişti.

Cansel Elçin’in Olay Yaratan İçlik İtirafı

Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı‘nda objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde takım elbisesiyle kaya yaparak gündeme gelen oyuncu, “Üşümediniz mi?” sorusuna, “Hayır, çünkü içimde içlik vardı. Kendimi sağlama aldım. O yüzden üşümedim” yanıtını vererek şaşırttı.

Sözlerini sürdüren Elçin, “Genelde setlerde de oyuncular hava soğuk olduğu zaman içlik giyer. Genelde dış sahne çekimlerinde ben de içlik giyiyorum. O yüzden alışığım” cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler