Ana SayfaDedikoduGamze Erçel'den Hande Erçel İtirafı

İlgili Postlar

Gamze Erçel’den Hande Erçel İtirafı

Gamze Erçel’den Hande Erçel itirafı geldi. Gamze Erçel, katıldığı bir ödül töreninde oyuncu kardeşi Hande Erçel ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte o itiraf;

Hande Erçel’in Kardeşi Gamze Erçel’in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ile tasarımcı Caner Yıldırım, dünya evine girmişlerdi. Dört ay önce çiftin kızları Aylin Mavi dünyaya geldi.

Korona virüs’ün kasıp kavurduğu şu günlerde korunmak adına Çift evde kendilerini önlem amaçlı karantinaya aldılar. Bütün günlerini evde ailesiyle geçiren Erçel, duvara projeksiyon yansıtarak Harry Potter izlediği anları yayınladı.

Hande Erçel çocuk istiyorum

İşte Gamze Erçel’in paylaşımına gelen yorumlardan birkaçı;

– “Harry Potter’ı seninle izlemek istiyorum.”, – “Eviniz mukemmel maşallah.” , “Ortama bak, çok güzel!”, “Biz anca bilgisayardan izleyelim.”, – “Evini göremeyeceğiz diye ödün koptu değil mi?”,-“Biz bu hayata yaşamaya değil, yaşamaya gelenleri izlemeye gelmişiz herhalde.”

Gamze Erçel’den Hande Erçel İtirafı

Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı Hande Erçel, set olmadığı günlerde yeğeni Aylin Mavi’yi sık sık ziyaret ediyor. Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi Aylin için bankada 500 bin liralık hesap açmıştı. Erçel, her ay düzenli olarak para aktarımı yapıp Mavi’nin daha iyi bir gelecek yaşamasını garanti altına almayı hedefliyor.

Gamze Erçel, katıldığı ödül töreninde kızı Mavi’yi Hande Erçel‘e benzettigini belirterek, “İlk başlarda benzetmiyordum. Genelde reddediyorum ama artık benzetiyorum” dedi.

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler