Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Üstsüz Paylaşım!

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım!

Geçtiğimiz dönemlerde cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Didem Soydan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta nefes kesti. Ünlü manken Didem Soydan’dan üstsüz paylaşım geldi. İşte Didem Soydan’ın o paylaşımı;

“Bu Konuda Gizlim Saklım Yok”

“Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar oldu” diyen Soydan, “Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor. Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu. Ama mesela New York’tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti.” ifadelerini kullandı.

Didem Soydan “Fantezi İçin Özel Aykkabılarım Var”

Soydan, fantezisini de ilk kez açıkladı. Ünlü model, “Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var. Zayıf yönlerimle onları göstermeyerek başa çıkıyorum. Annemden böyle öğrendim” sözleriyle şaşkına çevirdi.

Burak Deniz Kimdir?

Didem Soydan’dan Üstsüz Paylaşım!

Didem Soydan‘ın sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğraf karesiyle kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündem olan 37 yaşındaki model Didem Soydan, bu kez de üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Bir marka için kamera karşısına geçen Soydan’ın fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Geçen aylarda samimi açıklamalarda bulunan Didem Soydan, “İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?” sorusuna, “Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler