Ana SayfaDedikoduDerya Uluğ İmaj Değiştirdi

İlgili Postlar

Derya Uluğ İmaj Değiştirdi

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ imaj değiştirdi. 35 yaşındaki şarkıcı saçlarının rengini değiştirdi. Uluğ, yeni imajını sosyal medya hesabı instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı. İşte Derya Uluğ’nun herkesi şaşırtan yeni imajı;

Aşk Acısından 15 Kilo Verdim

Şöhretini garantilediğini düşünüyor musun?

Dijital çağda kimsenin şöhretinin garantisi yok ama üretenler ölmez. Bende üretmeye devam ediyorum. Emel Yalçın’ın bir ara insanlar senin zayıf olmana çok taktı ve sosyal medyada yorumlar yaptılar kızıyor musun o yorumlar sorusuna Derya Uluğ, bazı İnsanlar zayıflığıma hep takık ama bu benim genetiğimle alakalı gayet sağlıklıyım.

Derya Uluğ “Sevildiğimi Hissettiğim Bir Gün”

Bir dönem sporu bırakmıştım, çok yemek yiyordum ve aşırı kilo almıştım 40 beden giyiyordum. Ben ben gibi değildim. sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Özel bir diyet falan da yapmadım Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi aşk acısı çekerken kilolarda gitti diyerek gülümsedi.

Soğuk Biri Değilim

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Uluğ, Soğuk biri gibi görünüyorsunuz” sözleri üzerine şunları söylemişti:

“Aslında öyle değil. İçimi göstermeyen bir yanım var. Yakın arkadaşlarım, çevrem bilir, normal hayatta hiç böyle değilim. Yeni tanıştığım insanlarla arama duvar örüyorum ama bilinçli yapmıyorum.” yanıtını verdi.

Derya Uluğ İmaj Değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde Etiler’deki bir klinikten çıkarken görüntülenen 35 yaşındaki güzel, “Estetiğe gelmedim. Saç bakım için haftada bir gün buraya geliyorum. Onda da size yakalanıyorum” yorumunu yapmıştı.

Koronavirüs pandemisi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Derya Uluğ, imajıyla ilgili sürpriz bir karar aldı.

Saçlarının rengini değiştiren şarkıcı, son halini, “Artık ‘sarışın’ diyebilirsiniz” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Derya Uluğ’un Instagram paylaşımı, yaklaşık 50 bin beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Derya Uluğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler