Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ "Sevildiğimi Hissettiğim Bir Gün"

İlgili Postlar

Derya Uluğ “Sevildiğimi Hissettiğim Bir Gün”

35 yaşına basan şarkıcı Derya Uluğ, duygularını dile getirdi. Uluğ, “Her geçen gün sayıların anlamsızlaştığını, sevdiklerin varsa en büyük zorlukların altından kolayca kalkılabileceğini öğreniyorum. Bugün çokça sevildiğimi hissettiğim bir gün oldu. Allah’a binlerce kez şükür. Bambaşka dilekler diledim bu yaşımda” ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizin devamında…

Derya Uluğ Kimdir?

Bugün Çokça Sevildiğimi Hissettiğim Bir Gün Oldu

Kendisi gibi müzisyen olan Asil Gök ile aşk yaşayan Derya Uluğ, 35 yaşına bastı.

Evinde gerçekleşen küçük bir organizasyon ile doğum gününü kutlayan Uluğ, duygularını yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. Son yıllarda müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Derya Uluğ, gönderilerine şu notu düştü:

“Her geçen gün sayıların anlamsızlaştığını, sevdiklerin varsa en büyük zorlukların altından kolayca kalkılabileceğini öğreniyorum. Bugün çokça sevildiğimi hissettiğim bir gün oldu. Allah’a binlerce kez şükür. Bambaşka dilekler diledim bu yaşımda… Ailem, sevdiklerim ve sizler; iyi ki varsınız.”

Ünlü şarkıcının paylaşımı 27 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Soğuk Biri Değilim

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Uluğ, bilinmeyenlerini anlatmıştı.

Instagram’da 896 bin takipçisi bulunan Derya Uluğ, Çağlayan’ın “Soğuk biri gibi görünüyorsunuz” sözleri üzerine şunları söylemişti:

Aslında öyle değil. İçimi göstermeyen bir yanım var. Yakın arkadaşlarım, çevrem bilir, normal hayatta hiç böyle değilim. Yeni tanıştığım insanlarla arama duvar örüyorum ama bilinçli yapmıyorum.

Binlerce Beğeni Aldı

Sevilen şarkıcı Derya Uluğ akustik performansı ile beğeni topladı. Uluğ, Youtube’da açtığı kanalda seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerle buluştu. Youtube kanalında 28 bin takipçisi bulunan şarkıcı seslendirdiği şarkılarla binlerce beğeni aldı.

Derya Uluğ’un Ahlaksız Teklifini İfşa Ettiği Evli Adam Kim

2016 yılında çıkardığı ilk albümü “Okyanus” ile müzikseverlerle buluşan şarkıcı Youtube kanalında gerçekleştirdiği akustik performanslarıyla göz dolduruyor. Şarkıcı Yağdır, Odalarda Işıksızım, Alma Ahımı, Bu Aşktan Gidiyorum, Şu Saniye ve Perişanım Şimdi şarkılarının akustik yorumunu Youtube kanalında müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler