Ana SayfaÜnlülerÖzlem Balcı 'yı Duygulandıran Mesaj

İlgili Postlar

Özlem Balcı ‘yı Duygulandıran Mesaj

Özlem Balcı Netflix’in dizi teklifini sevişme sahneleri yüzünden kabul etmemişti. Balcı kendisine gelen destek mesajlarından birine çok duygulandı. Detaylar haberimizin devamında…

Özlem Balcı Kimdir?

Gelen Yazı Beni Çok Onurlandırdı

Balcı kendisine gelen bir mesaja ise çok duygulanınca takipçileriyle paylaştı. ‘Bu gelen yazı beni çok onurlandırdı” diyen ünlü oyuncuya gelen mesaj şöyle:

“Sayın cumhurbaşkanımız ve eşinin ‘en sevdiğim oyuncu’ demesinden belliydi zaten içinin edebi ahlakı yüzüne yansımış tebrik ederim. Oyunculuk mesleğine bakış açımızı değiştirdiniz selam olsun.”

Balcı “Senaryoları Okuduğumda Koyduğum Şartlar Kabul Edilmedi”

TRT 1 de hafta içi her gün yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karekteriyle rol alan güzel oyuncu Özlem Balcı Büyük projeleri reddetti! Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiğini öğrendik bunun üzerine Özlem hanıma işin aslını sorduk?

Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddeden Özlem Balcı konu hakkında şunları söyledi: Son bir ay içinde  üç ayrı  yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım.

Seksenler Dizisi Oyuncusu Özlem Balcı Milletvekili Oluyor…

Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem! Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın. Açıklamasında bulundu.

Emine Erdoğan’ın Elini Sıkmak İstedim

Özlem Balcı Emine Erdoğan ile tanışma anını şu sözlerle anlatmıştı: “Ben de herkes gibi Emine Hanım’la tanışıp, elini sıkmak istedim… Daha önce hiç karşılaşmamıştık. Tokalaşırken elimi bırakmadı ve ‘Sen çok tatlısın, bayılıyorum sana’ dedi. Çok şaşırdım, hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. O sırada Tayyip Bey geldi yanımıza, ‘Bak sana en sevdiğin oyuncuyu buldum… Aa sen tanışmıssın bile’ dedi. Aralarında güldüler, şakalaştılar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler