Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ Diyarbakır'da

İlgili Postlar

Derya Uluğ Diyarbakır’da

Derya Uluğ Diyarbakır’da… Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Diyarbakırlı gençlerin yüzünü güldürecek. Derya Uluğ, en sevilen şarkılarını Diyarbakırlı gençler için seslendirecek. Detaylar haberimizde…

Derya Uluğ evlilik sorularından kaçtı

Derya Uluğ Diyarbakır’da

Bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmanın amaçlandığı, 4 gün sürecek Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali başladı. İstanbul’da Mayıs’ta başlayan “Gençlik Festivali” coşkusu, Diyarbakır’a taşındı. Diyarbakır, 18-21 Ekim tarihleri arasında Ziraat Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıklar ile Okçular Vakfı’nın destekleriyle Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle, bölge gençleri festival coşkusu yaşayacak.

Derya Uluğ kimdir?

Derya Uluğ coşturacak

Festivali’ kapsamında konser veren ünlü şarkıcılar Selçuk Balcı ve Buray Hoşsöz Diyarbakırlılara unutulmaz bir gece yaşattı. 21 Ekim’e kadar devam edecek olan festivalde bu akşam Derya Uluğ sahne alacak. Sevilen şarkılarıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser vermeye hazırlanan Uluğ, festivale damga vuracak!

Derya Uluğ konserinde unutulmaz anlar

Müzik dünyasının en önemli isimlerinden ünlü şarkıcı Derya Uluğ, birbirinden güzel şarkıları ile sevenlerini coştururken, konserlerinden unutulmaz anlara imza atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler